Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024

Hoe ben je bij BaanBereik terecht gekomen?

Via Annemiek, met wie ik eerder bij Technicum heb gewerkt, heb ik weer contact gekregen. Zij is bij Technicum gebleven, terwijl ik voor een ander bedrijf ben gaan werken. In april ben ik voor mezelf begonnen, en toen kwamen Annemiek en ik weer met elkaar in contact. Het is grappig hoe het verleden en het heden weer samenkomen, nietwaar?

Hoe is de samenwerking met Annemiek tot stand gekomen en wat heb je in het verleden gedaan?

Annemiek en ik hebben samengewerkt bij Technicum, zij op de vestiging in Hoorn en ik in Amsterdam. We hebben samen een aantal grote klanten bediend en veel samengewerkt. Daarnaast gingen we vaak samen uit, en Annemiek bracht me altijd keurig thuis, ik hoefde me daar nooit druk om te maken, haha.

Hoe zou je Annemiek dan omschrijven?

Annemiek heeft een positieve drive, zegt altijd wat ze denkt, heeft een positieve instelling en ziet overal kansen. Ik denk dat die dynamiek ons aanspreekt en dat we daarom een goed team waren en nu weer worden. Ondanks dat we op twee verschillende locaties werkten, wisten we elkaar altijd te vinden.

Wat maakt het dat je voor BaanBereik hebt gekozen?

Zowel Mona als Annemiek hebben een mooie en positieve drive. Je ziet dat ze samen met het team het beste ervan willen maken, en dat voelde ik ook als interim; ik werd ontvangen in een warm bad van collega’s. Iedereen kwam direct naar me toe en ik voelde me meteen thuis. Bovendien spreekt het enthousiasme en ondernemerschap van Mona en Annemiek me aan. Ik denk dat we nog veel van elkaar kunnen leren.

Wat ga je toevoegen aan BaanBereik?

Ik ga vooral het technische vlak versterken, ook samen met Richard; we zijn beiden ervaren in ons vak. Ik denk dat we samen met het team iets heel moois kunnen neerzetten en het klantenbestand en de medewerkers kunnen verbreden. Ik heb ook een goed oog voor de overdracht richting de werkvloer.

Waar kunnen zowel klanten als kandidaten jou voor bellen?

Je kunt mij bellen voor alles wat te maken heeft met het technische vlak, vooral voor mbo+, hbo- en wo-functies. Eigenlijk alle vragen en behoeften met betrekking tot techniek en mensen.

Hoe ziet jouw privéleven eruit?

Ik ben al 29 jaar bij elkaar en heb twee dochters, Isa en Evi. Ik vind het leuk om klusjes rondom het huis te doen en te sporten, vooral boksen en kickboksen. Al merk ik nu wel dat ik wat ouder word en wat meer pijntjes begin te voelen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vrienden, we doen vaak leuke dingen en eten samen. Ik denk dat ik binnen een groep de verbindende factor ben; ik vind het leuk om mensen samen te brengen, zowel in een vriendengroep als in een team.

Wat is je guilty pleasure?

Het programma Een Nieuw Leven Onder de Zon. Mijn ambitie is ook om ooit een huis in de zon te kopen!

Ramon, we zijn nu al enorm blij en kijken uit naar een succesvolle en mooie samenwerking. Wil je contact opnemen met Ramon? Mail dan naar ramon@baanbereik.nl, of bel naar 072 3031111.

Welkom Ramon!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer