5 Redenen om werken in de administratie toch te overwegen

Publicatiedatum 12 september 2024

Bij BaanBereik krijgen we vaak de vraag of werken in de administratie nog wel aantrekkelijk is. Veel mensen denken aan een baan vol papierenwerk, maar niets is minder waar! Administratieve functies zijn essentieel voor elk bedrijf en bieden volop kansen. Ben je op zoek naar een administratieve baan in Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn? Hier zijn vijf redenen waarom je werken in de administratie toch zou moeten overwegen.

1. Je bent de spil van het bedrijf
Elke organisatie, groot of klein, heeft een goed administratief team nodig. Zonder een solide administratieve basis kunnen bedrijven simpelweg niet functioneren. Als administratief medewerker ben jij de schakel die ervoor zorgt dat processen soepel verlopen. Of het nu gaat om het verwerken van orders, het beheren van klantgegevens of het regelen van personeelszaken, jij hebt overal een vinger in de pap!

2. Een breed takenpakket
Werken in de administratie is allesbehalve eentonig. Naast het verwerken van gegevens en documenten, krijg je vaak te maken met klantencontact, planningen, en HR-taken. Bij BaanBereik hebben we regelmatig administratieve vacatures in Heerhugowaard, Hoorn en Alkmaar waar flexibiliteit en afwisseling centraal staan. Geen dag is hetzelfde, en dat houdt het werk juist interessant!

3. Kansen om door te groeien
Een administratieve functie is vaak een perfecte opstap voor verdere doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf. Je leert alle processen van binnenuit kennen en ontwikkelt onmisbare vaardigheden. Veel van onze kandidaten die begonnen als administratief medewerker, zijn doorgegroeid naar coördinerende of leidinggevende functies. Een mooie kans om je carrière een vliegende start te geven!

4. Goede werk-privébalans
Een administratieve baan biedt vaak een stabiele werk-privébalans. Veel functies hebben regelmatige werktijden en bieden zelfs de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Vooral in de regio's zoals Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zien we veel vraag naar flexibele administratieve functies. Ideaal als je werk en privéleven graag goed op elkaar wil afstemmen!

5. Altijd werk in jouw regio
Administratieve krachten zijn overal nodig. Of je nu in een kantoor in Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn werkt, jouw vaardigheden zijn altijd in trek. Bij BaanBereik zien we dat de vraag naar administratief personeel blijft groeien, ongeacht de sector. Dit betekent dat je altijd werk kunt vinden in jouw omgeving en dat je zeker bent van een stabiele baan.

Overweeg een baan in de administratie
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt werken in de administratie jou wel wat? Neem dan contact op met ons team van BaanBereik! We helpen je graag aan een passende functie in Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn. Samen kijken we naar jouw ideale administratieve baan.

5 Redenen om werken in de administratie toch te overwegen

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Welkom Samira!

Publicatiedatum 13 september 2024
Welkom Samira! Samira is deze week gestart met haar stage Legal en Insurance bij BaanBereik. We zijn blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Samira? Lees dan snel verder!
Lees meer

5 Redenen om werken in de administratie toch te overwegen

Publicatiedatum 12 september 2024
Werken in de administratie is zoveel meer dan je misschien denkt. In deze blog delen we vijf redenen waarom een administratieve functie niet alleen onmisbaar is, maar ook vol mogelijkheden zit. Lees verder en ontdek waarom dit de carrièrestap voor jou kan zijn!
Lees meer

Beerpong bij BaanBereik groot succes

Publicatiedatum 3 september 2024
Tijdens een stralende editie van het Outdoor Stereo festival in Hoorn, is Beerpong bij BaanBereik een groot succes. Veel bezoekers waagden zich aan de wedstrijd, waarbij er leuke prijzen zijn gewonnen.
Lees meer