Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Publicatiedatum 13 augustus 2024

Op 31 augustus vindt Outdoor Stereo plaats in het Julianapark in Hoorn, en BaanBereik is er natuurlijk bij met onze exclusieve BaanBereik VIP-bar. Dit jaar brengen we nog meer plezier met de BaanBereik Beerpong-wedstrijd!

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen, die deze week via onze social media worden bekendgemaakt.

Nog geen kaarten voor Outdoor Stereo? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op 2 gratis tickets. Bekijk hier hoe je kunt winnen, maar wees snel—de winactie eindigt op 15 augustus.

Wil je zeker zijn van je toegang? Bestel dan hier je tickets voor Outdoor Stereo.

Enthousiast over de beerpong-wedstrijd? Meld je dan snel aan! Stuur je voor- en achternaam naar marketing@baanbereik.nl. Tot dan!

Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Welkom Samira!

Publicatiedatum 13 september 2024
Welkom Samira! Samira is deze week gestart met haar stage Legal en Insurance bij BaanBereik. We zijn blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Samira? Lees dan snel verder!
Lees meer

5 Redenen om werken in de administratie toch te overwegen

Publicatiedatum 12 september 2024
Werken in de administratie is zoveel meer dan je misschien denkt. In deze blog delen we vijf redenen waarom een administratieve functie niet alleen onmisbaar is, maar ook vol mogelijkheden zit. Lees verder en ontdek waarom dit de carrièrestap voor jou kan zijn!
Lees meer

Beerpong bij BaanBereik groot succes

Publicatiedatum 3 september 2024
Tijdens een stralende editie van het Outdoor Stereo festival in Hoorn, is Beerpong bij BaanBereik een groot succes. Veel bezoekers waagden zich aan de wedstrijd, waarbij er leuke prijzen zijn gewonnen.
Lees meer