Aan de slag als Magazijnmedewerker

Publicatiedatum 2 augustus 2021

George van der Haas

George is in oktober 2020 gestart als Magazijnmedewerker bij één van onze opdrachtgevers. Door de coronacrisis moest George zijn vorige baan helaas stoppen. Afgelopen jaar zocht hij contact met BaanBereik, op zoek naar een nieuwe uitdaging. ‘’Ik kwam in contact met Michelle, het gesprek liep erg vlot’’. Een paar weken later mocht George op gesprek voor de functie Magazijnmedewerker waar hij tot heden nog steeds werkzaam in is.

Als Magazijnmedewerker runt George het hele magazijn. ‘’Alle inkomende en uitgaande goederen gaan via mij en wanneer klanten pakketten of dergelijke nodig hebben, verzamel ik deze voor hen’’.

Nu bijna een jaar later is George nog steeds helemaal op zijn plek. ‘Ik werk met een team van 13 collega’s en het is altijd gezellig’’George heeft zijn oog op een vast contract en hopelijk duurt deze niet lang meer.

George, namens Michelle en Team BaanBereik, wensen wij je nog veel geluk!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan als magazijnmedewerker of ben je bezig met een studie en ben je op zoek naar een bijbaan? bel naar 0229 745 010 of stuur een mail naar info@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer