Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024

Carly

Ik ben al bekend met BaanBereik sinds hun oprichting en heb via hen op meerdere festivals gewerkt. Een paar jaar lang kon ik echter niet werken vanwege privacy redenen. Gelukkig ben ik afgelopen jaar weer begonnen en momenteel werk ik in het onderwijs.

Dit jaar kijk ik er echt naar uit om weer op Outdoor Stereo te werken. De samenwerking met BaanBereik bevalt me heel goed, voornamelijk vanwege de uitstekende communicatie. Als ze willen dat je eerder komt, bellen ze gewoon en stellen ze netjes de vraag. Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad en voel me echt welkom bij BaanBereik. Je kunt gewoon even langs wippen en dat is fijn.

Een moment dat ik vorig jaar erg leuk vond, was toen ik aankwam op het festival en het team van BaanBereik me vroeg of ik achter de VIP-bar wilde staan. Ze herkenden me en waren bekend met mijn manier van werken, dus dat was een echt mooi compliment. Het was een geweldige ervaring. Daarnaast is het financiële aspect ook goed geregeld. Er wordt keurig op tijd betaald, ik ontvang een afschrift en aan het einde van het jaar krijg ik een jaaropgave. Alles is gewoon netjes en goed geregeld bij BaanBereik.

Ik heb jarenlange ervaring in de barwereld en neem graag het voortouw. Ik ben eigenlijk bekwaam in alle aspecten op dit gebied, zoals het aansturen van personeel, het verwisselen van vaten, tappen en het inschenken van drankjes. Het zit gewoon in mijn bloed en het gaat automatisch. Het is ongelooflijk leuk om te doen.

Wat ik echt geweldig vind, is hoe alles georganiseerd wordt. Er is weinig gedoe en daarom ben ik hier elk jaar graag aan het werk. De gezelligheid is fantastisch. BaanBereik is niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken, en dat waardeer ik enorm. Op het evenement vroegen ze zelfs of ze me konden helpen en sprongen ze echt bij waar nodig was.

Mijn festivalavonturen met BaanBereik zijn gezellig. Ik geniet van de sfeer, het werken in een enthousiast team en het bijdragen aan een geweldige festivalervaring voor de bezoekers. Ik kijk er nu al naar uit om dit jaar weer samen te werken en nieuwe herinneringen te creëren.

Wil jij ook een onvergetelijk festivalavontuur? Neem dan direct contact met ons op!

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Zo val je op met je motivatiebrief

Publicatiedatum 27 augustus 2024
Een motivatiebrief schrijven die écht opvalt? Met deze handige tips zorg je ervoor dat jouw brief niet onopgemerkt blijft. Lees snel verder en ontdek hoe je indruk maakt!
Lees meer

Voordelen van uitzenden via BaanBereik

Publicatiedatum 21 augustus 2024
Op zoek naar werk? Uitzendwerk via BaanBereik biedt flexibiliteit, snelle toegang tot de arbeidsmarkt, en de kans op een vast contract. Ontdek in deze blog hoe BaanBereik jouw carrière kan versnellen.
Lees meer

Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Publicatiedatum 13 augustus 2024
Zin in een uitdaging én kans op fantastische prijzen? Doe mee met de BaanBereik Beerpong-wedstrijd tijdens Outdoor Stereo-festival en beleef een onvergetelijke dag bij onze BaanBereik VIP-bar!
Lees meer