Het succesverhaal van Donna

Publicatiedatum 7 augustus 2024

Bij BaanBereik zijn we altijd op zoek naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Recentelijk hebben we Donna geplaatst bij Variopool als marketingmedewerker. We waren benieuwd naar haar ervaringen met ons en haar nieuwe functie, dus hebben we haar geïnterviewd. Lees verder om te ontdekken hoe Donna de samenwerking met BaanBereik heeft ervaren en hoe ze haar nieuwe rol bij Variopool beleeft.

Waarom heb je voor BaanBereik gekozen?

Donna vertelt dat BaanBereik eigenlijk toevallig op haar pad kwam. "De vacature die uitstond bij BaanBereik sloot mooi aan bij mijn vaardigheden en was goed te combineren met mijn studie," legt ze uit. Donna studeert namelijk momenteel Business Innovation aan Hogeschool Inholland in Diemen. Als inwoner van Hoorn was ze al bekend met ons, mede doordat BaanBereik een grote naam heeft in de regio en betrokken is bij lokale evenementen zoals het Westfriese Ondernemingsgala. "Via mijn werk in de horeca had ik al gehoord van BaanBereik, dat maakte de keuze makkelijker’’.

Heb je hiervoor ook al een marketingfunctie gedaan?

"Ja, ik heb al twee andere marketingfuncties gehad voordat ik bij Variopool begon," vertelt Donna. Dit gaf haar een goede basis om haar nieuwe rol vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Wat vind je momenteel van je nieuwe baan? Heb je al een beetje een indruk ervan?

Hoewel Donna nog maar drie weken bij Variopool werkt, heeft ze al een positieve indruk van haar nieuwe baan. "Het is allemaal nog erg nieuw, maar ik vind het super leuk. Iedereen is behulpzaam en staat open voor nieuwe dingen," zegt ze enthousiast. Aan het begin was het soms even wennen aan de nieuwe omgeving, vooral omdat Donna een typische West-Friese mentaliteit heeft. "Er wordt over bepaalde dingen anders gedacht, maar dat is juist een goede aanvulling op elkaar. Iedereen is erg open en behulpzaam, en dat helpt enorm."

Moet je dan bij Variopool ook schoolopdrachten doen of is het soortgelijk aan stage? Of is dit echt je baan?

"Mijn functie bij Variopool is echt mijn werk en staat los van mijn opleiding," vertelt Donna. Ze heeft eerder een mbo-opleiding in ‘’Marketing en Communicatie’’ gevolgd. Haar baan bij Variopool is meer een zomerbaan. "Na mijn opleiding ga ik kijken wat het beste bij me past. Waarschijnlijk blijf ik na de zomervakantie een of twee dagen per week bij Variopool werken, maar tegen die tijd gaan we kijken wat het handigste is."

Hoe vond je de samenwerking verlopen met BaanBereik?

Donna is zeer te spreken over de samenwerking met BaanBereik. "Ik had contact met Michelle, die mij altijd goed op de hoogte hield. Ze begreep me goed, ik denk mede omdat we ongeveer dezelfde leeftijd hebben," zegt ze. Donna waardeerde ook dat Michelle even langs kwam op haar werkplek. "Michelle is erg betrokken en dat vond ik erg fijn. Dus de samenwerking met BaanBereik is me heel goed bevallen."

Bij BaanBereik streven we naar de beste baan voor iedereen. Ben jij klaar met je studie en op zoek naar een nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Onze collega's helpen je graag verder naar jouw droombaan.

Het succesverhaal van Donna

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer