Hoe gaat het nu met onze stagiaire Tygo?

Publicatiedatum 18 juli 2024

Mijn naam is Tygo Bouchier, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Breezand. Al mijn hele leven woon ik in dit gezellige dorp, waar ik ben opgegroeid tussen de bloembollen. Op dit moment ben ik eerstejaars student aan het Horizon College in Heerhugowaard, waar ik de opleiding Commercieel Medewerker niveau 3 volg. Momenteel ben ik vaste hulpkracht in het bollenbedrijf van mijn vader. Wanneer ik klaar ben met mijn opleiding wil ik daar misschien fulltime werken. Ik weet nog niet precies wat ik wil gaan doen na school, daarom heb ik voor de opleiding commerciële economie gekozen. Zo kan ik ook ervaren hoe het is om op kantoor te werken.

Naast mijn stage en studie heb ik ook nog tijd voor mijn passie: voetbal. Ik speel al acht jaar bij ZAP in Breezand en train vier dagen per week.

Hoe ik bij BaanBereik terecht ben gekomen

Toen ik op zoek was naar een stagebedrijf ben ik BaanBereik tegen gekomen via stagemarkt.nl. Ik kende het bedrijf nog niet, maar ik dacht ‘’een belletje kan geen kwaad’’. Ik werd uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit gesprek had mij positief verrast, waardoor ik meteen wist dat ik hier graag mijn stage wilde lopen.

Hoe gaat het nu?

Inmiddels loopt Tygo hier al vier maanden stage, en heeft hij het erg naar zijn zin. ‘’Wat ik zo leuk vind aan BaanBereik is dat je veel persoonlijk contact hebt, zowel met de klanten als de medewerkers zelf. Eerst was het wel een beetje wennen, aangezien ik het niet gewend ben om kantoorwerk te doen. Maar het werk hier is erg divers en er is veel gezelligheid met collega’s. Het mooiste wat ik vind van BaanBereik is de hechtheid van het team’’.

Bij BaanBereik houd ik me bezig met verschillende taken, zoals het invoeren van CV’s, het bellen van kandidaten en het onderhouden van klantcontact. Deze werkzaamheden helpen mij om beter te worden in communicatie zoals het voeren van klantgesprekken.

 

Ben je nog op zoek naar een stageplek of een nieuwe baan? Stuur ons een bericht of bel ons op 072-3031111, onze collega's helpen je graag verder!

 

Hoe gaat het nu met onze stagiaire Tygo?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer