Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024

Bij BaanBereik geloven we dat er voor iedereen een passende functie is, of je nu op zoek bent naar een tijdelijke vakantiebaan of een vaste positie. We zijn trots op onze veelzijdigheid; van het organiseren van evenementen zoals de BaanBereik Zomerborrel tot het vinden van een bijbaan als magazijnmedewerker. Een recent voorbeeld van ons succes is Jari, die op zoek was naar een leuke zomerbaan.

Jari was op zoek naar een vakantiebaan en kwam bij ons terecht. Toevallig hadden wij bij BaanBereik nog extra hulp nodig voor onze Zomerborrel, waar hij in de catering werkte. Het was een geweldige kans voor hem om ervaring op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Na deze succesvolle inzet vonden wij voor Jari een bijbaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex voor de rest van de zomervakantie.

Ben jij op zoek naar de ideale baan? BaanBereik biedt een breed scala aan vacatures in plaatsen zoals Zwaag, Hoorn, Alkmaar en Heerhugowaard. Of je nu nieuwe werkervaring wilt opdoen of een carrièreswitch overweegt, wij hebben iets voor jou. Neem contact met ons op en wij helpen je graag aan de perfecte baan!

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Zo val je op met je motivatiebrief

Publicatiedatum 27 augustus 2024
Een motivatiebrief schrijven die écht opvalt? Met deze handige tips zorg je ervoor dat jouw brief niet onopgemerkt blijft. Lees snel verder en ontdek hoe je indruk maakt!
Lees meer

Voordelen van uitzenden via BaanBereik

Publicatiedatum 21 augustus 2024
Op zoek naar werk? Uitzendwerk via BaanBereik biedt flexibiliteit, snelle toegang tot de arbeidsmarkt, en de kans op een vast contract. Ontdek in deze blog hoe BaanBereik jouw carrière kan versnellen.
Lees meer

Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Publicatiedatum 13 augustus 2024
Zin in een uitdaging én kans op fantastische prijzen? Doe mee met de BaanBereik Beerpong-wedstrijd tijdens Outdoor Stereo-festival en beleef een onvergetelijke dag bij onze BaanBereik VIP-bar!
Lees meer