Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024

Bij BaanBereik vieren we met trots twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst, en Freek zelfs al 10 jaar! In deze blog delen we hun verhalen en blikken we terug op hun tijd bij BaanBereik. Lees snel verder om meer te weten te komen over hun ervaringen en hoogtepunten.

Hoe zijn jullie hier terecht gekomen?

Freek: "Ik kwam bij BaanBereik terecht via een Facebook-bericht van Jasper, toen ik tijdens mijn studie Commerciële Economie op zoek was naar een werkplek. Door de crisis waren er weinig mogelijkheden voor een betaalde baan. Jasper introduceerde me bij Mona en Annemiek, die me de kans gaven om mijn werkperiode bij BaanBereik te doen. Zo ben ik erin gerold."

Michelle: "Ik volgde een mbo-opleiding Junior Accountmanager en was aanvankelijk aangenomen voor een commerciële stage in de IT-branche, maar ik ontdekte al snel dat IT niets voor mij was. Mijn mentor stelde voor om eens bij BaanBereik te kijken voor een stageplek. Na een kennismakingsgesprek was ik meteen enthousiast over de warme en gezellige sfeer op kantoor. Dus besloot ik mijn stage bij BaanBereik te doen."

Wat is het meest bijzondere moment dat je bij BaanBereik hebt meegemaakt?

Freek: "Er zijn veel bijzondere momenten geweest, maar een van de meest memorabele was de geboorte van mijn dochter tijdens een BaanBereik-borrel. Ook de teamactiviteiten, zoals naar festivals als Outdoor Stereo gaan en daar een eigen BaanBereik-bar hebben, zijn speciale momenten. Het is ook bijzonder om te zien dat mensen hier al zo lang werken; we hadden zelfs een werknemer die na zijn pensioen nog terugkwam omdat hij zich verveelde."

Michelle: "Het behalen van ons jaarlijkse doel en daardoor de reis naar Spanje met het hele team was een bijzonder moment. Het is uniek om zoiets met je collega's te doen en het versterkt de onderlinge band. Net als Freek vind ik het ook bijzonder dat er zoveel mensen al lange tijd bij BaanBereik werken; dat zegt veel over het bedrijf."

Wat maakt dat jullie hier al 10/5 jaar werken?

Freek: " Ik ben altijd best wel trouw en loyaal aan een bedrijf. Voordat ik bij BaanBereik terecht kwam ben ik 13 jaar werkzaam geweest bij een ander bedrijf. Maar dat heeft natuurlijk ook te maken met het bedrijf zelf en met wie je samen werkt. Bij BaanBereik zit ik erg op mijn plek en kan ik het goed vinden met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je uitdaging krijgt. Dat heb ik bij BaanBereik altijd gehad, ik heb mij hier steeds verder kunnen ontwikkelen. Als je steeds verschillende werkzaamheden kunt en mag doen is dat wel fijn voor de afwisseling en uitdaging.’’

Michelle: "Ik denk dat de belangrijkste factor de collega's zijn; we hebben een erg hecht team. Ik vind het belangrijk om met plezier naar je werk te gaan, en dat heb ik bij BaanBereik zeker. Ik ben altijd blij om mijn collega’s weer te zien, en dat maakt het werken hier echt leuk. Daarnaast vind ik de werkzaamheden erg leuk, vooral omdat je iemand kunt helpen aan een baan waarin diegene net zoveel plezier heeft als ik zelf heb. Dat vind ik heel belangrijk. De doorgroeimogelijkheden bij BaanBereik zijn ook fijn; ik ben doorgegroeid van stagiair naar junior intercedent en nu senior intercedent. In het begin plaatste ik alleen tijdelijke krachten, zoals voor vakantiewerk, maar nu werk ik met hogere profielen. Dat vind ik ook erg leuk, omdat je andere soorten gesprekken voert."

Heb je collega’s hier die een grote impact op je carrière hebben gehad?

Freek: ‘’Mona en Annemiek hebben een grote impact op mijn carrière gehad. Dankzij hen sta ik waar ik nu sta. Ze gaven me een kans toen ik hier voor het eerst binnenkwam op zoek naar een baan. Ze wilden me destijds fulltime in dienst nemen, maar ik zat nog op school. Toen heb ik de keuze gemaakt om deeltijd te gaan studeren. Ik ging fulltime werken en volgde 's avonds en soms zelfs op zaterdag lessen. Daardoor sta ik nu waar ik nu sta."

Michelle: ‘’Voor mij zijn het eigenlijk ook Mona en Annemiek, doordat ik hier stage mocht lopen. En dat voor drie jaar, wat een toch wel een commitment is, zowel voor een werkgever als voor een stagiaire. Daarnaast doe ik nu ook een hbo-studie, waardoor ik me verder ontwikkel. Mona en Annemiek hebben me hierin ook gesteund. Mijn collega Cindy heeft ook veel invloed gehad op mijn carrière omdat zij mijn stagebegeleider was. Ze heeft me tijdens mijn stage veel geleerd. Ook van Freek heb ik in die jaren veel geleerd. Dus ik ben hen allemaal heel dankbaar. Eigenlijk ben ik dankbaar voor al mijn collega’s, omdat je van iedereen wel iets leert, maar zij zijn de vier die er voor mij echt uitspringen."

Werken bij BaanBereik?

Lijkt het jou ook leuk om bij BaanBereik te werken? Wij hebben vacatures openstaan voor senior intercedent. Bekijk de vacature hier en solliciteer direct!

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer