Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024

Mijn eerste periode bij BaanBereik als Office Assistent is goed verlopen. Ik loop momenteel stage in Heerhugowaard om mijn school af te ronden, en ik werd hier met open armen en een glimlach ontvangen. Mijn werkplek bevindt zich dicht bij de ingang, waar ik mensen verwelkom bij BaanBereik. Daarnaast zorg ik ervoor dat het kantoor er netjes uitziet en dat de CV’s gereed liggen voor de intakes van die dag. Ik zorg er ook voor dat alle informatie correct in het systeem staat, om verwarring te voorkomen, en bied ondersteuning waar nodig.

Ik leer dagelijks nieuwe dingen en sta open voor elke mogelijkheid om te groeien. Iedereen hier staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of iets uit te leggen. Voor mijn stageverslag moet ik verschillende kerntaken uitvoeren. De afgelopen twee maanden heb ik mij gericht op het ontvangen van klanten. De komende twee maanden zal ik assisteren bij marketing- en communicatieactiviteiten, iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden. Ik kijk ernaar uit om hier nog meer over te leren.

Het team van BaanBereik heeft ervoor gezorgd dat ik me echt thuis voel. Iedereen is hier vriendelijk en staat open voor een praatje of een grapje. Ik ben ontzettend tevreden met mijn plek hier en kijk er enorm naar uit om mijn laatste twee maanden hier door te brengen!

Ben je nog op zoek naar een stageplek? Neem dan direct contact met ons op. Op zoek naar de beste vacatures in de regio's Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Enkhuizen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres en helpen we je graag bij het vinden van de ideale baan.

Hoe gaat het nu met Marissa?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer