Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Welkom Koen Bleeker

Publicatiedatum 16 februari 2023
Naast Marena, Roos en Luna is er deze week opnieuw een stagiair begonnen, wie is hij en wat gaat hij doen? Lees snel verder.
Lees meer

Welkom nieuwe stagiaires!

Publicatiedatum 8 februari 2023
Deze week zijn er drie nieuwe stagiaires bij BaanBereik gestart.
Lees meer

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer

Een kantoorbaan en sporten

Publicatiedatum 22 december 2022
“Sporten?! Dat ga ik echt niet doen.” Dat was de eerste reactie van een aantal collega’s toen via de mail werd aangekondigd dat we met werk zouden gaan sporten. Gelukkig is die reactie omgeslagen naar iets positiefs. Bij BaanBereik volgen we inmiddels al een half jaar groepstrainingen bij UnleashbyZeger. Met een kantoorbaan, ofwel zittend werk, is het extra belangrijk om te bewegen en gezond te blijven.
Lees meer