Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.
Freek en Cindy nogmaals geslaagd voor hun VCU-VIL certificaat!
Publicatiedatum
24 januari 2025
Onze collega’s Freek en Cindy hebben hun VCU-VIL certificaat opnieuw behaald! Dit certificaat is essentieel om de veiligheid van onze uitzendmedewerkers te waarborgen in risicovolle werkomgevingen. Benieuwd hoe dit bijdraagt aan een veilige werkomgeving? Lees er alles over in de volledige blog!
Lees meer
BaanBereik sponsort talent: Shane’s onvergetelijke turnervaring in Denemarken
Publicatiedatum
14 januari 2025
Bij BaanBereik gaat het om meer dan alleen werk; we geloven in het creëren van kansen. Niet alleen voor professionals, maar ook voor jong talent. Onlangs kregen we de kans om, dankzij een sponsoring, een bijzondere ervaring mogelijk te maken voor Shane. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het snel in onze blog!
Lees meer
Welkom in ons team, Nick!
Publicatiedatum
17 december 2024
Met veel enthousiasme verwelkomen wij onze nieuwe collega, Nick! Die vanaf 6 januari het BaanBereik-team komt versterken! Met zijn brede ervaring in klantgericht werk, kijkt hij ernaar uit om de perfecte matches tussen werkgevers en werknemers te realiseren. Maar wie is Nick eigenlijk? Lees het snel verder in de blog!
Lees meer
Hoe gaat het nu met onze stagiaire Huib?
Publicatiedatum
9 november 2024
Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij BaanBereik? Ontdek het in onze nieuwste blog over onze stagiaire Huib.
Lees meer
Ben jij klaar voor de volgende stap?
Publicatiedatum
21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer
The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca
Publicatiedatum
12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer