Afscheid van onze stagiaire Merel

Publicatiedatum 30 september 2021

Alle in’s en out’s van de Marketing & Communicatie afdeling bij BaanBereik, dat heb ik geleerd tijdens mijn stageperiode. Ik was niet alleen een ondersteuning voor Nika maar ook een toevoeging binnen het team zoals Mona dat zo mooi kan zeggen. Ik heb mijn creativiteit en schrijfvaardigheid volledig los kunnen laten op de verschillende content die ik heb mogen creëren. Van campagnes tot interviews en van filmpjes tot winacties, veelzijdiger kan het niet.

BaanBereik heeft een mooi team waarin iedereen zijn eigen rol vervult. Samenwerken is hun kracht en zo komen zij tot hun doel; kandidaten helpen aan een (nieuwe) baan. Iedereen doet zijn werk met plezier en dat merk je gelijk als je binnenkomt.

Per 1 november start ik met mijn nieuwe baan als Marketeer bij een mooi bedrijf in Hoorn. Door eerdere werkervaring en de ervaring die ik heb opgedaan als stagiaire bij BaanBereik was het mogelijk voor mij om te solliciteren op deze functie. Ik ben trots dat ik ben aangenomen.

BaanBereik, dankjewel voor deze mooie ervaring.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer