BaanBereik laat Miriam niet meer los!

Publicatiedatum 8 april 2016

BaanBereik heeft altijd de juiste baan binnen bereik en haalt voor haar klanten én werkzoekenden alles uit de kast. Deze editie vertelt onze vaste administratieve duizendpoot van BaanBereik, Miriam Bijlsma, waarom zij niet meer los laat.

Hoe ben je bij BaanBereik terecht gekomen?

Een ex-collega tipte mij. Ze zei dat ze bij BaanBereik een financieel administratief medewerker zochten. Ik werkte hiervoor bij een groothandel waar ik geen uitdaging in kon vinden, dus ik aarzelde geen moment om te solliciteren. Ik had namelijk al gehoord dat BaanBereik een leuk bedrijf is om voor te werken”.

Wat voor werkzaamheden doe je binnen BaanBereik?

“Ik doe de volledige boekhouding van BaanBereik. Zo beheer ik de contracten, verzekeringen, debiteuren- en crediteuren en zorg ik dat de uitzendkrachten hun loon ontvangen. Dit biedt veel verantwoordelijkheid en afwisseling. De wetten in de uitzendbranche veranderen continue, dus de administratie moet daar ook weer op aangepast worden. Zo blijft mijn werk elke keer weer een uitdaging”.

BaanBereik wil jou niet loslaten, maar waarom wil je BaanBereik niet meer loslaten?

“De inspiratie die Mona en Annemiek hebben vind ik geweldig, dat maakt BaanBereik ook zo bijzonder. Als er dingen fout gaan, wordt er direct gekeken hoe dit verbeterd kan worden en als er dingen goed gaan wordt dit versterkt. Daarnaast zijn de lijntjes binnen BaanBereik kort, waardoor je precies weet waar je aan toe bent en wat je aan elkaar hebt. Ik zal BaanBereik niet zomaar loslaten!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Zo val je op met je motivatiebrief

Publicatiedatum 27 augustus 2024
Een motivatiebrief schrijven die écht opvalt? Met deze handige tips zorg je ervoor dat jouw brief niet onopgemerkt blijft. Lees snel verder en ontdek hoe je indruk maakt!
Lees meer

Voordelen van uitzenden via BaanBereik

Publicatiedatum 21 augustus 2024
Op zoek naar werk? Uitzendwerk via BaanBereik biedt flexibiliteit, snelle toegang tot de arbeidsmarkt, en de kans op een vast contract. Ontdek in deze blog hoe BaanBereik jouw carrière kan versnellen.
Lees meer

Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Publicatiedatum 13 augustus 2024
Zin in een uitdaging én kans op fantastische prijzen? Doe mee met de BaanBereik Beerpong-wedstrijd tijdens Outdoor Stereo-festival en beleef een onvergetelijke dag bij onze BaanBereik VIP-bar!
Lees meer