Even voorstellen: Rachel Breg

Publicatiedatum 6 maart 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Rachel Breg.

Rachel Breg is 17 jaar jong en woont in Wervershoof. Ze studeert bedrijfsadministratie op het Horizon College in Hoorn. Het is een mbo-4 opleiding en ze zit in haar tweede en ook laatste studiejaar. Rachel is vastbesloten om gelijk, na haar studie, aan het werk te gaan. ‘‘Ik werk liever dan dat ik studeer.’’ Ze ambieert dan ook een baan in de bedrijfsadministratie.

Ambities in haar werk

‘‘Ik doe echt heel veel verschillende dingen’’, vertelt Rachel over haar negentien weken durende stage bij BaanBereik. ‘‘Ik zit al in de vierde week van mijn stage, het gaat echt super snel.’’ Rachel ondersteunt de financiële administratie door het uitvoeren van administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften maar ook het bijhouden van verschillende Financiële Excel bestanden. Rachel vindt het leuk om steeds meer te leren in de praktijk, en niet alleen maar uit boeken. Uiteindelijk lijkt het haar leuk om zelfstandig aan de slag te gaan bij een organisatie om de financiële administratie te verzorgen.

Naast studie en stage

Als bijbaan werkt ze bij Keurslager Cees Blokdijk in Medemblik. Ze werkt er nu op zaterdagen en in de schoolvakanties. ‘‘Ik werk ook met mijn vriendinnen, dus het is wel heel gezellig. De werktijden zijn van half acht tot zes dus het zijn wel lange dagen maar ze gaan altijd snel voorbij.’’ Naast Rachel haar bijbaan bij de slager vindt ze het leuk om af te spreken met haar vriendinnen en om te gaan stappen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Zo val je op met je motivatiebrief

Publicatiedatum 27 augustus 2024
Een motivatiebrief schrijven die écht opvalt? Met deze handige tips zorg je ervoor dat jouw brief niet onopgemerkt blijft. Lees snel verder en ontdek hoe je indruk maakt!
Lees meer

Voordelen van uitzenden via BaanBereik

Publicatiedatum 21 augustus 2024
Op zoek naar werk? Uitzendwerk via BaanBereik biedt flexibiliteit, snelle toegang tot de arbeidsmarkt, en de kans op een vast contract. Ontdek in deze blog hoe BaanBereik jouw carrière kan versnellen.
Lees meer

Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Publicatiedatum 13 augustus 2024
Zin in een uitdaging én kans op fantastische prijzen? Doe mee met de BaanBereik Beerpong-wedstrijd tijdens Outdoor Stereo-festival en beleef een onvergetelijke dag bij onze BaanBereik VIP-bar!
Lees meer