Het elan van BaanBereik’s nieuwe intercedenten

Publicatiedatum 5 november 2021

Een van de kenmerkende aspecten van de werkwijze van BaanBereik is de persoonlijke benadering. Er wordt alle tijd genomen om werkzoekenden en klanten zo goed mogelijk te leren kennen. Daarom worden kandidaten niet alleen op het functieprofiel, maar ook op karakter geplaatst. Ook iemands persoonlijkheid moet bij een organisatie passen. Op precies deze manier mocht het team van BaanBereik onlangs zelf twee gedreven nieuwe intercedenten verwelkomen. Charissa Schermer en Lea Hendriks stellen zich voor en reflecteren op de instelling van professionals. ‘Goede bagage, inzet en wilskracht, zijn belangrijker dan een CV.’

Klik hier voor het hele artikel.

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer