Het nieuwe werken van BaanBereik

Publicatiedatum 21 januari 2021

Het afgelopen jaar is er in korte tijd veel veranderd. Ook bij BaanBereik hebben we een nieuwe manier van werken gevonden.

Wij blijven uitstekend bereikbaar

Het werk gaat door, wij staan online en telefonisch voor je klaar. We zijn uitstekend bereikbaar via telefoon en mail. (Intake)gesprekken vinden online plaats via telefoon, Skype, Zoom of Facetime.

Persoonlijk contact

Hoewel we niet meer fysiek in gesprek kunnen gaan, doen we er alles aan om het persoonlijke contact te behouden. Wij zijn benieuwd naar jou als persoon en gaan graag online met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Om een zo goed mogelijke indruk van elkaar te krijgen, ondanks de afstand, kunnen we videobellen.

Thuiswerken

Het thuiswerken kent gelukkig bij ons veel voordelen, zoals het ontbreken van reistijd en een verhoogd concentratievermogen. En hoewel we op afstand zitten, hebben we nog veel direct contact met elkaar. Ook voor klanten, kandidaten en medewerkers zijn we nog steeds te bereiken via onze vestigingsnummers 0229 745 010 (vestiging Zwaag) en 072 303 1111 (vestiging Heerhugowaard).

Kijken naar wat er mogelijk is

Normaal organiseert BaanBereik verschillende evenementen. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Om alsnog het persoonlijke contact met onze klanten en medewerkers te onderhouden, kijken we naar wat wel mogelijk is. Evenementen op afstand. Zo organiseerden we in oktober een Online Banenbeurs waar kandidaten zich voor konden opgeven om hun cv te upgraden en met ons in gesprek te gaan. Ook organiseerden we in december een Drive Thru waar we onze medewerkers en klanten, op afstand, hebben gesproken.

Horizon verbreden

De focus van BaanBereik ligt voornamelijk bij Office en Techniek. Door corona zien wij dat er veel branches zijn waar verhoogde vraag is naar personeel. Daarom hebben we onze horizon verbreed en kunt u ook terecht bij ons voor zorg en horeca.

Heb jij ergens een vraag over of wil je met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer