Trots op de sponsoring: BaanBereik & Sportvereniging Spartanen

Publicatiedatum 31 juli 2024

Bij BaanBereik zijn we al meer dan 10 jaar trotse sponsor van Sportvereniging Spartanen in Wognum en trotse hoofdsponsor van Spartanen Handbal. Deze langdurige samenwerking is voor ons een bron van trots, en we zijn blij dat we de club al zo lange tijd kunnen ondersteunen. Onlangs hadden we de gelegenheid gehad om een interview te houden met Martin, een van de toegewijde vrijwilligers van Sportvereniging Spartanen. Dit gaf ons een dieper inzicht in de impact van onze sponsoring en hoe deze bijdraagt aan het succes van de club.

Sponsoring speelt een cruciale rol voor Sportvereniging Spartanen. Dankzij de steun van BaanBereik kan de club belangrijke zaken financieren, zoals de aanschaf van nieuwe tenues en het onderhoud van hun faciliteiten. Het BaanBereik-logo staat met trots op de t-shirts van een aantal dames-handbalteams, wat niet alleen zorgt voor een professionele uitstraling, maar ook voor kwaliteitsvolle kleding voor de speelsters. Deze zichtbaarheid is zowel voor BaanBereik als voor de club een groot voordeel.

Wat onze samenwerking zo bijzonder maakt, is de actieve betrokkenheid van BaanBereik. In tegenstelling tot sommige andere sponsoren blijft BaanBereik een actieve en meedenkende partner. Deze betrokkenheid wordt bijzonder gewaardeerd door de club, die merkt dat BaanBereik echt om hun welzijn en succes geeft.

Wat Sportvereniging Spartanen uniek maakt, is het feit dat alle medewerkers vrijwilligers zijn. Deze vrijwilligers combineren hun inzet bij de club met hun reguliere banen, vaak uit een persoonlijke betrokkenheid, bijvoorbeeld omdat hun kinderen er sporten. Deze toewijding en passie maken de club bijzonder en versterken de band met de gemeenschap.

Bij BaanBereik zijn we blij en trots om een actieve rol te spelen in de groei van Sportvereniging Spartanen. We kijken uit naar een voortzetting van deze succesvolle samenwerking en blijven ons inzetten voor een sterke en hechte gemeenschap.

Trots op de sponsoring: BaanBereik & Sportvereniging Spartanen

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer