Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024

Vandaag hebben we iets te vieren: Cathalijne heeft haar nieuwe contract bij BaanBereik ondertekend en is nu officieel onderdeel van ons team!

Cathalijne's verhaal begon een tijdje geleden toen ze via ons aan de slag ging bij een van onze opdrachtgevers. Helaas was er door een reorganisatie geen plek meer voor haar en moest ze afscheid nemen. Gelukkig had ze al een nieuwe baan gevonden, maar daar kon ze pas na enkele maanden beginnen. Om die periode te overbruggen, boden wij Cathalijne een tijdelijke functie bij ons op kantoor aan.

En dat bleek een schot in de roos! Cathalijne voelde zich al snel thuis bij BaanBereik en besloot uiteindelijk om haar andere baan op te zeggen en zich volledig bij het BaanBereik team te sluiten. “Ik vind mijn collega’s bij BaanBereik hele fijne mensen. Iedereen is hier oprecht en de sfeer is altijd goed,” vertelt Cathalijne. “Daarnaast heeft BaanBereik een mooi doel: mensen blij maken met hun ideale baan! Mona en Annemiek zijn bovendien heel inspirerende en warme personen.”

Nu ze officieel ons team versterkt, kijkt Cathalijne uit naar de toekomst bij BaanBereik: “Ik wil heel veel mensen gelukkig maken door voor hen een droombaan te vinden die echt bij hen past. Dat doe ik door goed te luisteren en te kijken naar wie iemand is, wat hij of zij belangrijk vindt en waar diegene energie van krijgt.”

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of toe aan een volgende stap in je carrière? Neem contact op met Cathalijne via cathalijne@baanbereik.nl of bel 072-303 1111. Ze helpt je graag verder bij het vinden van jouw ideale baan!

Welkom Cathalijne!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer

Welkom Cathalijne!

Publicatiedatum 8 oktober 2024
We zijn blij om mee te delen dat Cathalijne officieel ons team bij BaanBereik komt versterken, nadat ze haar nieuwe contract heeft ondertekend. We vertellen je graag meer over haar achtergrond en wat haar motivatie is. Lees het volledige verhaal verder in de blog.
Lees meer