Welkom Mystique!

Publicatiedatum 2 oktober 2024

We zijn blij om onze nieuwe stagiaire Mystique bij de Ley te verwelkomen bij BaanBereik!

Mystique is 21 jaar en komt uit Heerhugowaard. Ze volgt de opleiding Office & Management Support in Alkmaar en heeft vorig jaar de opleiding HBO HRM gevolgd in Leeuwarden. In haar vrije tijd is ze te vinden op het voetbalveld of gezellig op pad met vrienden en vriendinnen.

Vanaf nu loopt Mystique tot februari stage bij BaanBereik. “Ik ben erg blij dat ik hier stage mag lopen. Ik hoop veel ervaring op te doen en nieuwe dingen te leren. School stelde BaanBereik aan mij voor, en na een kijkje op de website en het lezen van de positieve ervaringen van oud-stagiaires, was ik direct enthousiast,” vertelt Mystique.

We wensen Mystique veel succes en plezier tijdens haar stageperiode bij BaanBereik! Om contact op te nemen met Mystique kunt u haar bereiken via mystique@baanbereik.nl of via 072 3031111

Welkom Mystique!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer