Welkom Samira!

Publicatiedatum 13 september 2024

Deze week hebben wij weer een nieuwe stagiaire mogen verwelkomen in onze vestiging in Zwaag! Welkom, Samira! Samira begint haar stage als Legal Insurance en HR Specialist bij ons. Hier is een korte kennismaking met Samira:


Hallo, ik ben Samira!
Ik ben 18 jaar oud en kom uit Hoorn. Momenteel volg ik de opleiding Legal Insurance and HR Specialist in Amsterdam. Via Stagemarkt ben ik bij BaanBereik terechtgekomen en heb ik me direct welkom gevoeld.

Met vijf jaar horeca-ervaring op mijn naam, waarvan zes dagen per week, begon ik met kleine klusjes en groeide uit tot een leidinggevende rol voor een deel van het personeel. Naast mijn leidinggevende taken werk ik nog steeds in de keuken en als telefoniste.

Momenteel volg ik de opleiding MBO4, met de plannen om door te stromen naar HBO en rechten te studeren. Na mijn stage hoop ik misschien parttime bij BaanBereik te blijven en door te groeien.

Ik heb gekozen voor BaanBereik als stageplek vanwege de fijne sfeer en het leuke team. Ik wilde graag zien hoe alles achter de schermen werkt. In mijn vrije tijd vind je me vaak in de stad, lunchen met vriendinnen, of lekker kokend in mijn vrije tijd.


We zijn blij om Samira in ons team te hebben en kijken uit naar haar bijdragen! Om contact op te nemen met Samira kunt u haar bereiken via samira@baanbereik.nl of via 0229 745 010.

Welkom Samira!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Welkom Samira!

Publicatiedatum 13 september 2024
Welkom Samira! Samira is deze week gestart met haar stage Legal en Insurance bij BaanBereik. We zijn blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Samira? Lees dan snel verder!
Lees meer

5 Redenen om werken in de administratie toch te overwegen

Publicatiedatum 12 september 2024
Werken in de administratie is zoveel meer dan je misschien denkt. In deze blog delen we vijf redenen waarom een administratieve functie niet alleen onmisbaar is, maar ook vol mogelijkheden zit. Lees verder en ontdek waarom dit de carrièrestap voor jou kan zijn!
Lees meer

Beerpong bij BaanBereik groot succes

Publicatiedatum 3 september 2024
Tijdens een stralende editie van het Outdoor Stereo festival in Hoorn, is Beerpong bij BaanBereik een groot succes. Veel bezoekers waagden zich aan de wedstrijd, waarbij er leuke prijzen zijn gewonnen.
Lees meer