Win een ROC Bag

Publicatiedatum 8 juli 2018

ROC Bags heeft haar eigen pand geopend. Gefeliciteerd Rob!

Rob Bakker is zowel eigenaar van het stoere en stijlvolle tassenmerk ROC Bags en heeft een agentschap (RODOCA) voor private label collecties dat verschillende bekende merken als Tommy Hilfiger, Summum Women, Calvin Klein en vele andere Europese brands vertegenwoordigt. Rob heeft meerdere jaren een kantoorruimte in onze vestiging in Zwaag gehuurd. Afgelopen februari heeft hij zijn eigen pand gekocht op bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Deze heeft hij zelfstandig verbouwd tot een smaakvolle kantoorruimte waar hij klanten kan ontvangen. Benieuwd naar zijn pand? Bekijk hier de rondleiding.

Eind 2019 lanceerde hij tassen en accessoires onder het merk ‘ROC Bags’. Verschillende bekende Nederlanders zijn al gespot met de tas, waaronder Yes-R. Het concept voor de tassen ontstond toen Rob iets anders wilde doen. “Ik wilde een ander soort tas op de markt brengen dan het meest verkochte standaard polyester kwaliteit die in de markt te verkrijgen is. Toen een Nederlandse designer, die o.a. werkt voor de labels GUESS, ESPRIT, NOMAD etc., deze stof liet zien, wist ik meteen dat ik daarmee wilde werken. Het is sterk, mooi en anders’’.

Om de opening van het pand te vieren, willen wij de backpack Abel (t.w.v. €199,95) verloten. Deze tas wordt veel gebruikt voor school of om mee te nemen naar het strand. De tas heeft daarnaast de juiste afmetingen voor het handbagagevak in het vliegtuig, dus ook ideaal voor een weekendje weg.

Hoe kun je meedoen aan de winactie?

  • Volg het Instagram account van BaanBereik en ROC Bags;
  • Reageer onder de BaanBereik post waar jij hem voor gaat gebruiken;
  • Vergroot je kans door de post te delen in je verhaal.

Ben jij benieuwd naar het gehele assortiment van de tassen van ROC Bags? Kijk op www.rocbags.com.

Actie is verlopen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Zo val je op met je motivatiebrief

Publicatiedatum 27 augustus 2024
Een motivatiebrief schrijven die écht opvalt? Met deze handige tips zorg je ervoor dat jouw brief niet onopgemerkt blijft. Lees snel verder en ontdek hoe je indruk maakt!
Lees meer

Voordelen van uitzenden via BaanBereik

Publicatiedatum 21 augustus 2024
Op zoek naar werk? Uitzendwerk via BaanBereik biedt flexibiliteit, snelle toegang tot de arbeidsmarkt, en de kans op een vast contract. Ontdek in deze blog hoe BaanBereik jouw carrière kan versnellen.
Lees meer

Win geweldige prijzen bij de BaanBereik Beerpong-Wedstrijd op Outdoor Stereo!

Publicatiedatum 13 augustus 2024
Zin in een uitdaging én kans op fantastische prijzen? Doe mee met de BaanBereik Beerpong-wedstrijd tijdens Outdoor Stereo-festival en beleef een onvergetelijke dag bij onze BaanBereik VIP-bar!
Lees meer