Uitslag paashazenactie 2024

Publicatiedatum 3 april 2024

Vorige week brachten wij chocolade paashazen en loten voor de paasloterij langs onze medewerkers om hun te bedanken voor de fijne samenwerking.

Foto's

Heb jij vorige week onze BaanBereik paashazen gespot? Bekijk alle foto's hier. 

Winactie uitslag

De winactie van de paasloterij van Rotary Enkhuizen is nu bekend. Heb jij een van onderstaande loten? Met dit geschenk sponsor je Bart de Graaf Foundation. Deze stichting helpt bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf.

1e prijs: iPad: Lotnummer 40

2e prijs: Diner voor 2 personen: Lotnummer 153

Mastenbar Enkhuizen t.w.v. €100,-

3e prijs: Beauty Cocktailbehandeling: Lotnummer 1482

Beauty Salon Divera, Enkhuizen

4e prijs: Giftcard t.w.v. €50,- : Lotnummer 856

5e prijs: Wijnpakket: Lotnummer 3278

Slijterij de Dijk Enkhuizen

De prijswinnaars kunnen contact opnemen met Jeroen Mulder j.mulder@compagnieshaven.nl. Stuur ook een foto van je winnende lot mee, zij nemen contact op om de prijs uit te reiken.

Uitslag paashazenactie 2024

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer