Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Uitslag paashazenactie 2024

Publicatiedatum 3 april 2024
We willen graag iedereen bedanken voor de leuke reacties op de paashaasactie. Het was heel fijn om weer even bij te praten met alle medewerkers en klanten. Ben je nieuwsgierig of jouw lot een van de winnende nummers heeft? Kijk dan hier voor alle winnende nummers!
Lees meer

Keukenhof is geopend!

Publicatiedatum 29 maart 2024
Keukenhof is geopend: een betoverende wereld vol bloemenpracht en activiteiten! Geniet niet alleen van de bloemenpracht, maar ook van diverse activiteiten en heerlijk eten. En als kers op de taart: ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit gezellige team op Keukenhof. Bekijk onze Instagram voor een sfeer impressie en ontdek hier onze vacature!
Lees meer

De lente is begonnen: tijd om onze medewerkers in het zonnetje te zetten

Publicatiedatum 25 maart 2024
De zon laat zich van zijn beste kant zien en over een paar dagen staat Pasen alweer voor de deur. Dat betekent dat de BaanBereik paashazen weer op pad gaan. Alle medewerkers van BaanBereik worden weer in het zonnetje gezet en beloond met een overheerlijke chocoladepaashaas. Heb jij de BaanBereik paashaas al gespot? Fijne paasdagen iedereen!
Lees meer
Vorige
1 2 3 4 5