Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Sandy Gunter is in vaste dienst getreden!

Publicatiedatum 27 oktober 2021
Sandy Gunter is deze maand in vaste dienst getreden bij onze opdrachtgever gespecialiseerd in verwarmingselementen. Gefeliciteerd Sandy!
Lees meer

Astrid Giroth is op vast contract!

Publicatiedatum 26 oktober 2021
Astrid Giroth is op vast contract bij onze opdrachtgever. Een timmerspecialist die o.a. kozijnen, ramen, deuren en trappen maakt. Gefeliciteerd!
Lees meer

NHN Business Awards finalisten

Publicatiedatum 7 oktober 2021
Voor de NHN Business Awards gaan we voor het 8e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 25 november vindt de spannende finale plaats in Theater Cool in Heerhugowaard.
Lees meer

Afscheid van onze stagiaire Merel

Publicatiedatum 30 september 2021
Alle in’s en out’s van de Marketing & Communicatie afdeling bij BaanBereik, dat heb ik geleerd tijdens mijn stageperiode. Ik was niet alleen een ondersteuning voor Nika maar ook een toevoeging binnen het team zoals Mona dat zo mooi kan zeggen.
Lees meer

Banenmarkt 9 oktober

Publicatiedatum 28 september 2021
Op zaterdag 9 oktober tussen 10:00 – 14:00 uur organiseren wij een banenmarkt in onze vestiging in Zwaag en Heerhugowaard.
Lees meer

Ooh wat gaan we je missen!

Publicatiedatum 23 september 2021
Ooh wat gaan we je missen! Onze Office Assistent, Nienke van Vegten, gaat ons helaas verlaten. In 2016 ben jij begonnen als stagiaire bij BaanBereik.
Lees meer