Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

NHN Business Awards genomineerden

Publicatiedatum 23 september 2021
Voor de NHN Business Awards gaan we voor het 8e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal.
Lees meer

Prinsjesdag 2021

Publicatiedatum 22 september 2021
Het programma van Prinsjesdag is dit jaar iets anders dan andere jaren. Het demissionair kabinet heeft de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt besproken.
Lees meer

Altijd de juiste bytes binnen bereik

Publicatiedatum 20 september 2021
In het digitale tijdperk valt of staat het bedrijfsdoel van zowel grote organisaties, als kleinere bedrijven en zzp’ers met ICT die optimaal functioneert.
Lees meer

Wij wensen Rob Zuidweg veel succes

Publicatiedatum 16 september 2021
Onze collega Rob Zuidweg gaat ons team verlaten. Hij is een jaar geleden begonnen als Intercedent bij Team Techniek en heeft veel kandidaten aan een baan geholpen. Rob heeft van zijn oude werkgever een voorstel gehad die hij niet kon weigeren.
Lees meer

Start met jouw ideale baan

Publicatiedatum 24 augustus 2021
De zomervakantie is voorbij. Ga jij met plezier terug naar je werk of zie je hier tegenop? De ideale baan. Wat betekent dit voor jou? Wij helpen jou graag bij het beantwoorden van deze vraag.
Lees meer

Aan de slag als Leerling Monteur

Publicatiedatum 21 augustus 2021
Vier maanden geleden is Josue via BaanBereik gestart als Leerling Monteur bij één van onze opdrachtgevers. Na een ervaring op te hebben gedaan bij meerdere opdrachtgevers zit hij nu helemaal op zijn plek.
Lees meer