Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Daniël Blaauw gaat in vaste dienst!

Publicatiedatum 9 april 2021
Wederom een succes deze week! Onze trouwe medewerker Daniël Blaauw is sinds 1 april jl. rechtstreeks in dienst getreden bij onze opdrachtgever Protonic Holland uit Zwaag. Wij wensen beiden mooie en succesvolle jaren toe.
Lees meer

BaanBereik in de zorg

Publicatiedatum 8 april 2021
Wij merken dat er in deze tijd veel vraag is naar zorgpersoneel. Cindy Jesterhoudt richt zich binnen BaanBereik, naast het office vakgebied, vol enthousiasme op deze specifieke branche.
Lees meer

Diane van den Nieuwenhof over haar functie bij Van der Valk Hotel Hoorn

Publicatiedatum 16 maart 2021
Diane van den Nieuwenhof is 1 februari gestart als Directiesecretaresse bij Van der Valk Hotel Hoorn. Hierbij ondersteunt ze Tessa van der Valk, de General Manager van het hotel.
Lees meer

Gebak want ons NEN 4400-1 certificaat is wederom verlengd!

Publicatiedatum 15 maart 2021
Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de NEN 4400-1 certificering.
Lees meer

Judith Spronk over haar nieuwe functie bij Van der Valk

Publicatiedatum 25 februari 2021
Ook al is het momenteel rustig bij Van der Valk, intern zijn er diverse veranderingen gaande. Judith Spronk is deze maand via BaanBereik gestart als Facilitair Manager bij de succesvolle horecaonderneming
Lees meer

10 tips voor een goed cv; zo val je op bij een recruiter!

Publicatiedatum 21 februari 2021
10 tips voor een goed cv; zo val je op bij een recruiter! Je Curriculum Vitae is het belangrijkste document tijdens het sollicitatieproces. Bij een gerichte sollicitatie kijkt een recruiter meestal eerst naar je cv en dan pas naar je sollicitatiebrief. Een goed verzorgd cv vergroot dus je kans op een betere baan! Hier tien tips van BaanBereik om tot een goed cv te komen.
Lees meer