Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Start jouw 2021 met een (nieuwe) baan

Publicatiedatum 16 december 2020
Naast de impact op de gezondheid, heeft de coronacrisis grote impact op de economie. Verschillende sectoren zijn hard getroffen en mensen zijn als gevolg hiervan bijvoorbeeld hun baan kwijtgeraakt. Hoewel het lastig kan zijn om in tijden van crisis een nieuwe baan te vinden, zijn er zeker ook kansen. BaanBereik gelooft in jouw veerkracht en heeft een aantal tips op een rij gezet die jou erbij kunnen helpen om in 2021 met een nieuwe baan te starten.
Lees meer

BaanBereik Drive Thru

Publicatiedatum 7 december 2020
Wat is het jammer dat onze jaarlijkse kerstborrel niet door kan gaan dit jaar. Gelukkig hebben we nog de foto’s van vorige jaren om na te genieten. Om toch verantwoord in contact te komen met onze medewerkers en relaties organiseren wij de BaanBereik Drive Thru.
Lees meer

Week van de Werkstress

Publicatiedatum 17 november 2020
Start met je eigen plan Je hebt een aantal dagen hard gewerkt op kantoor en merkt dat je maar niet uitgerust bent. Heel herkenbaar voor veel kenniswerkers op kantoor. Werkstress op kantoor is helemaal geen probleem, als je maar weer de tijd neemt om tot rust te komen. Blijft de stress op kantoor maar voortduren, dan gaat je lijf protesteren. Het liefste wil je die werkstress verminderen.
Lees meer

Anne Korrel heeft haar diploma binnen

Publicatiedatum 13 november 2020
Onze projectmedewerker procesoptimalisatie, Anne Korrel, heeft afgelopen week haar diploma in ontvangst genomen nadat ze in juli afgestudeerd is aan de VU.
Lees meer

Trots op Dieuwertje

Publicatiedatum 6 november 2020
In 2019 was Dieuwertje op zoek naar een nieuwe baan. Lysann van BaanBereik heeft toentertijd contact opgenomen. Destijds had Dieuwertje zelf een baan gevonden. Toch was ze na een tijdje op zoek naar een andere uitdaging. “Op 22 oktober kreeg ik een telefoontje van Lysann met het goede nieuws dat ze de perfecte baan had gevonden voor mij.
Lees meer

Foto’s Cube Indoor 2019 – BaanBereik

Publicatiedatum 4 november 2020
BaanBereik heeft genoten bij Cube Indoor van o.a. Bizzey en Kriss Kross Amsterdam. Jij ook? Hieronder zijn de foto’s te zien van Cube Indoor op zaterdag 2 november 2019. Was jij (ook) aanwezig bij Het Grote Buurtfeest op vrijdag 1 november? Check dan hier de foto’s.
Lees meer