Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Lars Castricum blikt terug op zijn stageperiode bij BaanBereik

Publicatiedatum 2 september 2020
Lars Castricum, Assistent Financieel Manager bij BaanBereik, begon zijn carrière als stagiair bij BaanBereik. Samen blikken we terug op zijn stageperiode.
Lees meer

Wij bedanken Maartje Slabbekoorn voor de gezellige tijd samen!

Publicatiedatum 19 augustus 2020
Maartje Slabbekoorn, Marketing en Communicatie medewerker bij BaanBereik, is afgelopen februari begonnen bij BaanBereik en neemt eind augustus afscheid van ons om verder te studeren. Zij vertelt over haar periode en geeft tips over het vinden van een stage.
Lees meer

Rachel Breg blikt terug op haar stageperiode en bijbehorende sollicitatiegesprekken

Publicatiedatum 5 augustus 2020
Rachel Breg, Financieel Medewerker bij BaanBereik, blikt terug op haar stageperiode en de sollicitatiegesprekken die daarbij horen.
Lees meer

Lysann deelt haar ervaring en geeft tips

Publicatiedatum 28 juli 2020
Lysann van Gijtenbeek wilde na haar studie vol energie starten aan haar eerste baan, de schaarste aan vacatures maakte het haar moeilijk. Na bijna een jaar zoeken begon ze als Recruiter bij BaanBereik. Ze deelt haar ervaring en geeft tips.
Lees meer

‘Mooie vacatures bewijzen dat de markt weer aantrekt’

Publicatiedatum 23 juli 2020
Team Office reflecteert op de periode na de intelligente lockdown ‘Mooie vacatures bewijzen dat de markt weer aantrekt’ Maandag 16 maart 2020 is een dag die niemand ooit zal vergeten. Op die dag werden bedrijven in Nederland voor het voldongen feit gesteld van de intelligente lockdown. Ook voor het team van BaanBereik is deze datum onlosmakelijk verbonden aan het moment waarop we in de storm die het coronavirus losmaakte, de zeilen faliekant moesten bijzetten.
Lees meer

ROC Bags

Publicatiedatum 20 juli 2020
ROC Bags ROC Bags is het nieuwe stoere én stijlvolle tassenmerk in Nederland. De tassen en accessoires, met opvallend zwart gecoat design, zijn eind 2019 gelanceerd. .
Lees meer