Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Ren de Alkmaar City Run by night!

Publicatiedatum 20 mei 2020
BaanBereik is al jaren trotse sponsor van de Alkmaar City Run by night. Dit jaar gaat het evenement toch door, maar op een andere manier!
Lees meer

Young BaanBereik

Publicatiedatum 13 mei 2020
@YoungBaanBereik is ons nieuwe Instagramaccount, speciaal voor personen die op zoek zijn naar vakantiewerk, bijbanen en starterfuncties. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.
Lees meer

Sinds 2012 werkt GevelNed met BaanBereik, Carlien van de Vlugt over deze relatie

Publicatiedatum 11 mei 2020
BaanBereik nam contact op met Carlien van der Vlugt, HR-Manager bij GevelNed en ColorNed. Tijdens dit interview bespraken we de samenwerking die al sinds 2012 bestaat.
Lees meer

Na 5 gezellige en leerzame jaren gaat Denise Ligthart BaanBereik verlaten

Publicatiedatum 1 mei 2020
Na haar werkervaring bij Stenden begon de als Office Manager bij BaanBereik. De reisafstand naar Leeuwarden werd te ver en de functie bij BaanBereik sprak haar ontzettend aan. Mona Roorda zegt: “Bij Denise is altijd alles op orde, ze is gewoon top!”.
Lees meer

Samen kunnen we elkaar helpen

Publicatiedatum 28 april 2020
Sinds de coronacrisis merken wij dat er in de ene sector een groot tekort is aan personeel en in de andere sector al het werk is stilgevallen. BaanBereik ervaart dat we een belangrijk rol hebben om kandidaten (weer) aan het werk te krijgen. Ons team is dagelijks hard bezig met klant- en intake gesprekken. We merken dat onze klanten ook weer online sollicitatiegesprekken voeren en weer op zoek zijn naar zijn naar nieuwe kandidaten.
Lees meer

Interview Amanda Ruitenburg

Publicatiedatum 23 april 2020
Op 1 april is Amanda Ruitenburg bij Feenstra in vaste dienst getreden als Servicemedewerkster. Amanda heeft twee jaar via BaanBereik gewerkt. Wij namen contact met haar op om te vragen hoe zij deze twee jaar heeft ervaren.
Lees meer