Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Jaap Vlam directeur van Polytechniek over de samenwerking met BaanBereik

Publicatiedatum 4 maart 2020
Polytechniek werkt al vanaf de oprichting in 2010 samen met BaanBereik. We gingen met Jaap Vlam, directeur van Polytechniek, in gesprek om te kijken wat zij van de samenwerking vinden.
Lees meer

Foto’s Westfries Ondernemersgala 2020

Publicatiedatum 17 februari 2020
Als trotse partner van het Westfries Ondernemersgala kijken wij terug op een prachtige avond. Hieronder zijn de foto’s van deze avond te bekijken.
Lees meer

Ren mee met BaanBereik naar de finish!

Publicatiedatum 17 februari 2020
Ren mee met BaanBereik naar de finish! De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn op woensdagavond 20 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night.
Lees meer

Westfries Ondernemersgala 2020 – SOLD OUT

Publicatiedatum 12 februari 2020
Het Westfries Ondernemersgala van donderdag 13 februari 2020 is uitverkocht. Met trots kan BaanBereik, partner van het Ondernemersgala, mededelen dat de kaarten uitverkocht zijn! Het gala belooft ook dit jaar weer een prachtige avond te worden.
Lees meer

Technische talenten gezocht

Publicatiedatum 31 januari 2020
Technische talenten gezocht Heb jij een techneut in je netwerk? Dan kun jij €250,- netto verdienen!* Wij zijn namelijk op zoek naar technische talenten en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Ken jij iemand die op zoek is naar werk in een technische omgeving?
Lees meer

Sport stroomt door zijn bloed

Publicatiedatum 28 januari 2020
Sport stroomt door zijn bloed Robert Appelman, een sportieve jongeman van 36 jaar uit Wognum, stapte op BaanBereik af voor een mooie en bijzondere vraag. Heel gedurfd en met passende bescheidenheid vroeg hij of wij hem wilde sponsoren in zijn sport, rolstoelbasketbal.
Lees meer