Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus

Publicatiedatum 22 april 2020
Premier Mark Rutte maakte gisteravond bekend welke coronamaatregelen worden verlengd, welke erbij komen of worden ingetrokken. Hij zegt in zijn toespraak: ‘Voorzichtigheid nu is beter dan spijt achteraf’. Wat betekent het voor BaanBereik dat de huidige maatregelen (behalve de genoemde uitzonderingen) gelden tot 20 mei? BaanBereik wilt zo transparant mogelijk blijven op het gebied van het coronavirus.
Lees meer

Interview met Sandra Buts

Publicatiedatum 1 april 2020
Maandag 16 maart, de dag dat in Nederland besloten werd om alle scholen dicht te doen, begon Sandra Buts als ZZP’er bij Kim Plus Delta. ZzpBereik nam contact met haar op om in deze bijzondere periode de start aan een nieuw project met haar te bespreken.
Lees meer

Thuiswerken Do’s & Don’ts

Publicatiedatum 30 maart 2020
Door het coronavirus werken veel mensen thuis. In samenwerking met spare parts assistant Sarah Swart van Ambaflex, heeft team BaanBereik een aantal interessante do’s en don’ts op een rijtje gezet. Namelijk:
Lees meer

Werken in de zorg – Kay de Wilde

Publicatiedatum 23 maart 2020
In deze unieke en vooral bijzondere tijd is zorg een van de belangrijkste beroepen. Dag in dag uit staan zij voor mensen klaar. Eén van onze medewerkers, Kay de Wilde, verteld hoe zijn werk is aangepast na het coronavirus.
Lees meer

Samen treden we de toekomst positief tegemoet

Publicatiedatum 21 maart 2020
‘In deze roerige periode bieden we onze mensen een veilige werkplek’ Iedere maandag starten we de nieuwe werkweek met ons gebruikelijke teamoverleg. Een dynamisch overleg waarin kort en bondig allerlei belangrijke topics aan bod komen. Daarna gaat iedereen vol energie en met blije zin aan het werk.
Lees meer

Na regen komt zonneschijn

Publicatiedatum 16 maart 2020
Beste relatie van BaanBereik, Door het coronavirus zijn het bijzondere tijden. Graag stellen wij u op de hoogte van het feit dat BaanBereik alle nodige maatregelen treft. Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft en we samen de toekomst goed en positief tegemoet treden.
Lees meer