Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

De BaanBereik Bouwvakborrel

Publicatiedatum 20 juli 2020
De BaanBereik Bouwvakborrel: voor veel medewerkers gegarandeerd een gezellige avond. Helaas gaat de borrel dit jaar niet door. Voorgaande jaren waren onder andere Yes-R en Rob Lee aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Samen met onze relaties, medewerkers en barmedewerkers maken we er altijd weer een mooi feest van.
Lees meer

World Youth Skills Day

Publicatiedatum 16 juli 2020
World Youth Skills Day De talenten van jongeren worden nog niet genoeg benut. Onder jongeren heerst een hogere werkloosheid dan bij ouderen. YoungBaanBereik zet zich in om talenten van jongeren te ontwikkelen en te verhogen. Volg ons Instagramaccount: YoungBaanBereik om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures, winacties en nog veel meer!
Lees meer

Nika Langedijk vertelt over haar ervaring en deelt graag tips!

Publicatiedatum 16 juni 2020
Ben je op zoek naar een stage of ben je net afgestudeerd en aan het begin van je carrière? Nika Langedijk vertelt haar ervaring en deelt graag haar tips!
Lees meer

Interview Randazzo Manuputty

Publicatiedatum 4 juni 2020
Onze medewerker Randazzo Manuputty, die sinds 2011 werkzaam is geweest bij BaanBereik, is dinsdag 2 juni in vaste dienst getreden bij MIB Nederland (gevestigd in Assen). Hij is jaren werkzaam geweest voor ons en daarom zijn wij benieuwd hoe hij dit ervaren heeft.
Lees meer

Tips voor een goed cv

Publicatiedatum 3 juni 2020
Je Curriculum Vitae is het belangrijkste document tijdens het sollicitatieproces. Bij een gerichte sollicitatie kijkt een recruiter meestal eerst naar je cv en dan pas naar je sollicitatiebrief. Een goed verzorgd cv vergroot dus je kans op een betere baan. BaanBereik heeft zes belangrijke tips op een rijtje gezet. Download onderstaande pdf en maak jouw cv af!
Lees meer

Interview met Ferry Maijer

Publicatiedatum 20 mei 2020
Ferry Maijer is drie jaar werkzaam geweest voor BaanBereik. Afgelopen november heeft hij een contract gekregen bij Ambaflex. We namen contact op met Ferry om te vragen hoe hij terugkijkt op zijn dienstverband bij BaanBereik.
Lees meer