Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Volg je hart. Vind werk dat voldoening schenkt.

Publicatiedatum 20 oktober 2020
Een enquête onder gepensioneerden gepubliceerd in het Noord-Hollands Dagblad leverde boeiende adviezen op die BaanBereik kan beamen: volg je hart, zoek uit wat je fijn vindt, wat bij je talenten past. Werk doen waar je blij van wordt hou je langer vol.
Lees meer

Wij blijven denken in mogelijkheden

Publicatiedatum 14 oktober 2020
Dinsdag maakte Premier Mark Rutte de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus bekend. Ook bij BaanBereik bepalen wij de juiste manier om op een veilige wijze hiermee om te gaan.
Lees meer

Interview Edwin Voorsluijs

Publicatiedatum 9 oktober 2020
Edwin Voorsluijs is per 1 september overgenomen bij onze opdrachtgever PBT. In 2017 wilde Edwin verhuizen van Rotterdam naar Den Helder. Door deze switch was hij op zoek naar een baan dichter bij huis. Op internet kwam hij een advertentie tegen over BaanBereik en dit leek hem meteen interessant.
Lees meer

Graag stelt BaanBereik u voor aan Team Office

Publicatiedatum 29 september 2020
Prettig om kennis met u te maken! De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en binnen de branche van office volgen elkaar razendsnel op. Bij BaanBereik weten we daar alles van en hebben we op ieder vraagstuk een passend antwoord.
Lees meer

Nieuwe kansen voor zelfstandigen bij ZzpBereik

Publicatiedatum 28 september 2020
Het kabinet toont met het derde steunpakket (Tozo 3) begrip te hebben voor de situatie waar veel zelfstandig ondernemers, onder wie zzp’ers, momenteel in zitten. De inkomensondersteuning en overige regelingen zijn voor een langere periode verlengd, waardoor ondernemers betere kans hebben hun bedrijf voort te zetten.
Lees meer

Prinsjesdag 2020; minder hoedjes en met mondkapjes

Publicatiedatum 16 september 2020
Minder hoedjes en met mondkapjes. Dat was het beeld van de unieke Prinsjesdag dit jaar. Desondanks was er ook genoeg kleur en stijl te bekennen. Gister is bekend gemaakt dat de regering flink investeert in de economie om het land financieel gezonder uit de crisis te laten komen.
Lees meer