Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Tulpen.nu is live!

Publicatiedatum 25 januari 2021
Op maandag 25 januari is de website van tulpen.nu live gegaan. Op deze website zijn de mooiste boeketten tulpen te bestellen en ze worden ook nog is thuis bezorgd met gratis verzending.
Lees meer

Werk en de avondklok

Publicatiedatum 22 januari 2021
Vanaf zaterdag 23 januari 2021 voert het kabinet in Nederland de avondklok in. Wat betekent dit voor uw bedrijf? U leest het hier. 
Lees meer

Het nieuwe werken van BaanBereik

Publicatiedatum 21 januari 2021
Het afgelopen jaar is er in korte tijd veel veranderd. Ook bij BaanBereik hebben we een nieuwe manier van werken gevonden.
Lees meer

Minder banen voor jongeren, maar kansen blijven. Meld je aan bij BaanBereik

Publicatiedatum 14 januari 2021
Minder banen voor jongeren, maar kansen blijven Jongeren zijn op de arbeidsmarkt bovengemiddeld geraakt door de coronacrisis. Dit komt doordat zij vooral actief zijn in branches waar de grote klappen zijn gevallen. Voorbeelden zijn detailhandel, evenementenbranche, administratieve dienstverlening en de horeca. Desalniettemin zijn er genoeg kansen.
Lees meer

Wij hebben Tjibbe!

Publicatiedatum 11 januari 2021
4 januari is Tjibbe Buijsman gestart als onze ICT’er. Tjibbe is al sinds het begin van BaanBereik, 10 jaar terug, bekend met ons en geeft aan dat hij het altijd al een leuk bedrijf heeft gevonden. “Vooral om de mensen die er werken en de sfeer die er hangt; informeel maar toch zakelijk.
Lees meer

Henk Davidse 10 jaar in dienst bij BaanBereik!

Publicatiedatum 25 december 2020
Henk Davidse 10 jaar in dienst bij BaanBereik! Wij zijn trots op onze Henk en zijn vrouw Lucy, zij hebben ons deze week verrast met een prachtige kaart met foto’s van hem zelf met alle geschenken die hij in de afgelopen 10 jaar van BaanBereik heeft ontvangen.
Lees meer