Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Westfriese Zaken – De bedrijfsovername opent voor ons nieuwe deuren

Publicatiedatum 21 juli 2016
Naast het stuk in NH Zaken werd het interview ook geplaatst in de Westfries Zaken van juli. Hebben jullie het interview al gelezen?
Lees meer

Timmerman aan het woord – Jos Dekker

Publicatiedatum 5 juli 2016
“BaanBereik doet meer voor haar uitzendkrachten, dan andere uitzend- of detacheringsbureaus”, vertelt Jos Dekker. Inmiddels is Jos al bijna een jaar werkzaam voor BaanBereik als timmerman. De hoogste tijd dan ook voor een interview met deze BaanBereik’er.
Lees meer

Lager loon 50-plussers?

Publicatiedatum 9 juni 2016
BaanBereik is onder de indruk van de artikelen die wij de laatste dagen voorbij zien komen in het landelijke nieuws. Met name de uitspraak van Alex Mulder en Rob Zandbergen van uitzendorganisatie USG People:
Lees meer

Zorg dat je een aantrekkelijke werkgever bent

Publicatiedatum 7 juni 2016
BaanBereik bestaat dit jaar vijf jaar en in deze tijd is er veel veranderd op de arbeidsmarkt. Waar zij gestart zijn in een markt met veel werklozen en weinig vacatures, ziet BaanBereik nu een beginnend herstel. Naast een stijging van het aantal vacatures in de breedte, zijn er ook meer vacatures die relatief moeilijk vervulbaar zijn.
Lees meer

BaanBereik laat Miriam niet meer los!

Publicatiedatum 8 april 2016
BaanBereik heeft altijd de juiste baan binnen bereik en haalt voor haar klanten én werkzoekenden alles uit de kast. Deze editie vertelt onze vaste administratieve duizendpoot van BaanBereik, Miriam Bijlsma, waarom zij niet meer los laat.
Lees meer

Klant aan het woord – Schouten Handwerken uit Hoorn

Publicatiedatum 15 maart 2016
Als je bekend bent in Hoorn, dan ken je Schouten Handwerken. Dit familiebedrijf bestaat dit jaar alweer 55 jaar en de winkel is inmiddels niet meer weg te denken van het Grote Noord, maar ook wereldwijd is deze winkel bekend. Want naast de winkel in Hoorn wordt de webshop www.schoutenhandwerken.nl ook vanuit de hele wereld bezocht.
Lees meer