Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Meest gevraagde functies in 2017

Publicatiedatum 2 maart 2017
Aan de ene kant is de verwachting dat de arbeidsmarkt verder aantrekt in 2017 en de werkloosheid daalt. Aan de andere kant ontstaat er meer schaarste in bepaalde beroepsgroepen. Op dit moment is er met name vraag naar Technisch en IT personeel. Ook de commerciële functie beginnen weer aan te trekken.
Lees meer

Even voorstellen – Lars Castricum

Publicatiedatum 13 februari 2017
Na mijn stage bij BaanBereik ben ik er ook werkzaam voor vakantiewerk. Ik studeer Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam en heb mijn 3e jaars stage gelopen bij BaanBereik op de financiële administratie.
Lees meer

Artikel Noord-Hollands Dagblad – Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 3 februari 2017
BaanBereik is een jong en snel groeiend uitzendbureau met vestigingen in Hoorn en Heerhugowaard. Annemiek en Mona geven hun visie over ondernemen. 2016 was het jaar van de Wet DBA en zijn opschorting. Het EK voetbal zonder Nederland, van economische groei en van ongenoegen. Brexit en Trump.
Lees meer

BaanBereik live!

Publicatiedatum 2 februari 2017
Overzichtelijke vacatures, direct solliciteren en persoonlijk contact met onze medewerkers. BaanBereik is het uitzendbureau voor office, horeca, techniek en bouw.
Lees meer

Het Wereldcollege

Publicatiedatum 24 januari 2017
Wij stellen jullie graag voor aan onze nieuwe huurders bij BaanBereik Heerhugowaard: Het Wereldcollege. Tijd voor een introductie met de dames achter dit mooie initiatief. Angelique Broersen en Claudine Laan leiden Het Wereldcollege. Angelique heeft veel ervaring als inburgeringsdocent en lesgeven is haar passie.
Lees meer

Wat kunnen we verwachten van de arbeidsmarkt in 2017?

Publicatiedatum 29 december 2016
We kijken terug op een mooi en bewogen 2016. De economie is stabiel en groeit gestaag verder. Naast de groei in banen in de uitzendbranche dragen ook de groei in andere sectoren zoals de bouwnijverheid bij aan de banengroei.
Lees meer