Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

BaanBereik heeft de NEN 4400-1 certificering weer verlengd!

Publicatiedatum 23 maart 2017
Afgelopen week hebben wij onze NEN 4400-1 certificering weer verlengd. Dat betekent dat wij ons SNA Keurmerk blijven uitdragen. Ondernemingen die het SNA Keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in de certificering.
Lees meer

Arbeidsmarkt een belangrijk thema tijdens de verkiezingen

Publicatiedatum 15 maart 2017
Het thema arbeidsmarkt is een belangrijk thema tijdens de verkiezingen. Uit onderzoek van Start People blijkt dat de politiek de arbeidsmarkt nu echt moet gaan verbeteren.
Lees meer

“Zij die opgeven, weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren”

Publicatiedatum 13 maart 2017
Indrukwekkend, dat is het eerste wat bij ons opkomt. Vorige week gingen wij langs bij Inloophuis Pisa om de laatste puntjes op de i te zetten voor deze week donderdag 16 maart, de kick-off van de sponsor-obstakelrun Battle4Life.
Lees meer

Even voorstellen – Lars Ursem

Publicatiedatum 10 maart 2017
Ik rijd een enorm terrein op en moet even kijken waar de hoofdingang is. Okay het is duidelijk geen lullig bedrijf dat Ursem. Vandaag heb ik een gesprek met Lars Ursem en ik ben erg benieuwd wat hij mij kan vertellen over het bedrijf. Maar ik ben nog benieuwder naar de man achter de Hoofd Productie. Want dat is hij.
Lees meer

BaanBereik schenkt tonnen tijdens het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 7 maart 2017
Het was gisteravond weer een geslaagde editie van het Westfries Ondernemersgala. Seed Processing uit Enkhuizen won de West-Friesland Méér Prijs, Social Blue won de (WBG) runner up prijs en Boekhandel Stumpel de Van der Valk Retailprijs.
Lees meer

BaanBereik deelt tonnen uit!

Publicatiedatum 7 maart 2017
Tijdens het Westfries Ondernemersgala op 9 februari hebben wij tonnen uitgedeeld! Als sponsor van het gala wilde BaanBereik de winnaars graag verrassen en daarom gaven wij échte, unieke BaanBereik-tonnen met het logo van de winnaar cadeau. Via deze weg feliciteren wij de winnaars nogmaals van harte!
Lees meer