Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Foto’s Bouwvak BBQ, vrijdag 14 juli

Publicatiedatum 18 juli 2017
Wat hebben we genoten! We willen onze relaties, medewerkers en barmedewerkers bedanken voor de gezellige borrel. Dankzij Yes-R en Rob Lee werd het een onvergetelijk feest. Nu kunnen we nog even nagenieten met de foto’s. Bedankt!
Lees meer

Welkom nieuwe buren!

Publicatiedatum 10 juli 2017
Arjan Kleuver en Johan Konijn heel veel succes met Sasburg Techniek B.V. We zijn blij met jullie al nieuwe buren en verwelkomen jullie meteen als nieuwe klant.
Lees meer

Lysann van Gijtenbeek – Even voorstellen

Publicatiedatum 6 juli 2017
Graag stellen we je voor aan Lysann van Gijtenbeek. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt Lysann jullie!
Lees meer

Tech Tea bij Tetrix Techniekopleidingen

Publicatiedatum 6 juli 2017
Afgelopen dinsdag zijn we met team BaanBereik een aantal uurtjes bij Tetrix Techniekopleiding geweest voor een Tech Tea. Bij aankomst werden we goed ontvangen met een drankje en een aantal lekkernijen, waarbij we ondertussen meer theoretische technische kennis hebben opgedaan.
Lees meer

Otto’s Experience Day!

Publicatiedatum 5 juli 2017
Donderdag 29 juni vond het Otto´s Experience Day in Museum BroekerVeiling plaats. Het was een inspirerende middag op het gebied van het nieuwe werken. Er was een markt waarbij leveranciers alle mogelijkheden presenteerde op het gebied van ergonomisch werken, de nieuwe printsystemen en de trends op het gebied van licht, kleur en akoestiek aan hun klanten.
Lees meer

Een nieuwe uitdaging voor Arnold van As

Publicatiedatum 3 juli 2017
Vandaag is Arnold van As begonnen aan een nieuwe uitdaging. Arnold is altijd automonteur geweest en was 29 jaar in vaste dienst. Hij kende het bedrijf door en door, van auto’s, vespa’s, magazijn tot administratie. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen als automonteur, en was op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Lees meer