Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Westfries ondernemersgala 2018

Publicatiedatum 25 januari 2018
Op donderdag 8 februari 2018 vindt in Schouwburg Het Park in Hoorn de 27e editie van het Westfries Ondernemersgala plaats. Ook dit jaar zijn wij weer partner. Dat betekent ook dat we weer op de foto mochten, wat voor ons nogal een opgave was. Met een groeiend team (waar we ontzettend trots op zijn) wordt het steeds uitdagender om een mooie foto te maken waar iedereen goed op staat.
Lees meer

De banen liggen in 2018 voor het oprapen

Publicatiedatum 28 december 2017
Zoek je een baan of ben je toe aan een nieuwe uitdaging in 2018? Dan is er namelijk goed nieuws voor jou. In 2018 liggen de banen voor het oprapen. De werkzoekende worden door de bedrijven steeds vaker gepaaid met hogere lonen, lagere eisen en flexibele arbeidsvoorwaarden.
Lees meer

Hoe was het bij het feest van het jaar? De gasten in een notendop

Publicatiedatum 20 december 2017
Afgelopen vrijdag mocht ik naar het feest van het jaar. De organisator was Baanbereik. Nou denk ik bij zo’n boute uitspraak als feest van het jaar altijd ja ja dat zal wel. Maar goed ik was wel nieuwsgierig geworden natuurlijk.
Lees meer

Wesley Rokx gestart met een opleiding via BaanBereik!

Publicatiedatum 11 oktober 2017
Wesley Rokx is begonnen met het nieuwe opleidingsplan van BaanBereik. Hij volgt de opleiding constructiewerker niveau 2 en werkt daarnaast bij de opdrachtgever Ambaflex.
Lees meer

Presentatie selectie Handbalvereniging Westfriesland SEW

Publicatiedatum 27 september 2017
Afgelopen donderdag 21 september was de presentatie van de selectie van Handbalvereniging Westfriesland SEW in het Van der Valk Hotel in Hoorn. De meiden werden voorgesteld aan de businesspartners en er werd vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.
Lees meer

Prinsjesdag 2017

Publicatiedatum 20 september 2017
Prinsjesdag was dit jaar anders dan anders. De begroting komt namelijk van een kabinet dat al sinds 14 maart demissionair is. Vier partijen zijn nog druk bezig met het vormen van een nieuw kabinet. Maar de Troonrede en Prinsjesdag ging gister gewoon door omdat dit verplicht is vanuit de grondwet.
Lees meer