Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Hoog bezoek in West-Friesland!

Publicatiedatum 28 juni 2018
Vandaag donderdag 28 juni bracht het koninklijk paar een bezoek aan West-Friesland. Dit werkbezoek begon bij het Museum van de Twintigste Eeuw op het Oostereiland in Hoorn.
Lees meer

‘Met ZzpBereik staan er mensen met kennis van zaken achter mij’

Publicatiedatum 14 juni 2018
In januari 2018 werd BaanBereik verrijkt met een fonkelnieuwe BV. ZzpBereik brengt vraag en aanbod bij elkaar tussen opdrachtgevers en zelfstandigen zonder personeel. Zzp’ers kunnen zich hierdoor beter richten op hetgeen waar zij plezier in beleven, namelijk het perfect uitvoeren van hun opdrachten!
Lees meer

Barbara Ebbinkhuijsen vond bij BaanBereik haar ultieme baan

Publicatiedatum 12 juni 2018
‘Ik voel mij als personal assistant als een vis in het water’ BaanBereik heeft altijd de juiste baan binnen bereik. Dat geldt ook voor functies die niet direct voor de hand liggen. Onlangs gingen we namelijk op zoek naar de juiste kandidaat voor de bijzondere functie van personal assistant.
Lees meer

BaanBereik heeft de wind in de zeilen

Publicatiedatum 8 juni 2018
Op volle kracht vooruit! Sinds BaanBereik in 2011 van start ging, worden de resultaatgerichte dienstverlening en persoonlijke benadering door opdrachtgevers goed gewaardeerd. Hiermee heeft de eigenzinnige organisatie zich rotsvast in Noord-Holland verankerd.
Lees meer

BaanBereik en de AVG

Publicatiedatum 30 mei 2018
Door technologische ontwikkelingen en globalisering is in Europa behoefte ontstaan aan krachtiger bescherming van persoonsgegevens en strengere handhaving door toezichthouders. Dit gebeurt in de nieuwe privacywet, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze vervangt vanaf 25 mei 2018 de oude Wet bescherming persoonsgegevens.
Lees meer

Laatste wedstrijd van het seizoen Westfriesland SEW

Publicatiedatum 30 april 2018
Gister was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de dames van Westfriesland SEW. Het zou in eerste instantie een bijzonder belangrijke wedstrijd zijn, maar...
Lees meer