Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Carrièrebeurs Westfriesland: Een interessante oriëntatie.

Publicatiedatum 8 november 2018
Afgelopen dinsdag 6 november stonden wij met een deel van ons BaanBereik team op de Carrièrebeurs Westfriesland. De beurs begon om 14.30 tot en met 17.30 en werd gehouden in het SG Newton in Hoorn. BaanBereik was weer in opvallende paarse kleuren aanwezig om scholieren, studenten en werkzoekenden enthousiast te laten maken over de arbeidsmarkt.
Lees meer

Zo snel kan het gaan!

Publicatiedatum 25 oktober 2018
Jolanda Spanjaart uit Wieringerwerf is vliegensvlug aan een nieuwe uitdaging gekomen. Op 11 oktober kwam zij het kantoor van BaanBereik binnen lopen, zoekende naar een nieuwe baan. Vier dagen later zat Jolanda al in het eerste gesprek bij haar toekomstige werkgever!
Lees meer

Aankomende zaterdag belangrijke wedstrijd – SEW

Publicatiedatum 19 oktober 2018
Aankomende zaterdag 20 oktober spelen de dames van SEW hun vijfde competitie wedstrijd tegen Foreholte. Een belangrijke pot, want met deze wedstrijd kunnen de eerste punten van het seizoen worden binnen gehaald. Afgelopen vier wedstrijden zijn de wedstrijden met up’s en down’s gespeeld.
Lees meer

Teambuilding Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2018
Teambuilding zondag 9 september De dames van SEW zijn alweer een maand bezig met de voorbereidingsperiode voor het nieuwe seizoen. Dat moet ook wel want zaterdag 15 september staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur.
Lees meer

Teampresentatie Westfriesland SEW Van der Valk

Publicatiedatum 12 september 2018
Elk jaar in de week voor de start van de eerste competitiewedstrijd van het 1e, staat de teampresentatie op het programma. Vanavond zal het nieuwe wedstrijd tenue en de speelster van het seizoen worden gepresenteerd aan de sponsoren van SEW.
Lees meer

OESO pleit voor verplichte verzekering Zzp’ers

Publicatiedatum 31 augustus 2018
De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) adviseert Nederland om zelfstandigen te verplichten zich te verzekeren tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid. Ook zou de regering er goed aan doen de fiscale voordelen voor Zzp’ers geleidelijk af te bouwen.
Lees meer