Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Even voorstellen: Nika Langedijk

Publicatiedatum 12 april 2019
Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Nika Langedijk. Nika is 20 jaar en woont in Wognum, vlakbij Wadway. Ze studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en volgt de Hbo-opleiding Communicatie. Nika zit in het vierde en laatste jaar van haar studie, wat betekent dat ze bij BaanBereik mag afstuderen.
Lees meer

Alkmaar winnaar MKB-vriendelijkste gemeente in provincie Noord-Holland

Publicatiedatum 19 maart 2019
MKB-Nederland reikt eens in de twee jaar de prijs voor de MKB-Vriendelijkste gemeente uit. Ondernemers spreken zich in dit grootschalige onderzoek uit over het lokale ondernemersklimaat.
Lees meer

Kennis delen over Video Marketing – Marketing Meetup

Publicatiedatum 19 maart 2019
Dankzij Koen van der Donk van Playforward, Online Video Marketing Bureau, hebben wij meer kennis mogen opdoen tijdens de Marketing Meetup op donderdagmiddag 14 maart. Het onderwerp tijdens deze leerzame middag was Video Marketing. Met een groot gezelschap aan nieuwsgierige Marketeers hebben wij onze kennis mogen delen en een leuke middag beleefd!
Lees meer

BaanBereik bemiddelt ook voor werkzoekenden 50-plussers

Publicatiedatum 13 maart 2019
Luc Ebbeling uit Hoorn is sinds eind 2017 werkzaam via BaanBereik. Hij werkt vijf dagen per week bij het installatiebedrijf Schouten Techniek B.V. in Zwaag. ‘‘Vroeger werkte ik veelal in de regio Amsterdam en nu ben ik zo op mijn werk.’’ Als Assistent Service Coördinator ondersteunt Luc verschillende afdelingen zoals de planning, service, inkoop en logistiek.
Lees meer

Even voorstellen: Rachel Breg

Publicatiedatum 6 maart 2019
Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Rachel Breg. Rachel Breg is 17 jaar jong en woont in Wervershoof. Ze studeert bedrijfsadministratie op het Horizon College in Hoorn. Het is een mbo-4 opleiding en ze zit in haar tweede en ook laatste studiejaar. Rachel is vastbesloten om gelijk, na haar studie, aan het werk te gaan.
Lees meer

Winst voor WF SEW afgelopen zaterdag!

Publicatiedatum 28 februari 2019
De eerste twee punten zijn binnen Eindelijk de overwinning van WF SEW! Afgelopen zaterdag 26-1 om 19.00 uur speelde zij thuis tegen Foreholte. De dames van SEW mochten spelen in een goed gevulde Bloesem. De start was matig.
Lees meer