Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Foto’s Live in Hoorn zaterdag 22 juni 2019

Publicatiedatum 24 juni 2019
De foto’s van Live in Hoorn zaterdag 22 juni. Wij van BaanBereik hebben ontzettend genoten van dit fantastische feest. Line up: Bløf, André Hazes, Davina Michelle en Snollebollekes.
Lees meer

Battle4Life met BaanBereik was weer een groot succes!

Publicatiedatum 7 juni 2019
Iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken in zijn of haar gezin, familie of omgeving; de verschrikkelijke ziekte kanker. Om die reden vinden wij van BaanBereik het belangrijk om ons ieder jaar weer in te zetten in de strijd tegen deze ziekte. Daarom leverden wij ook dit jaar weer een bijdrage aan het sponsorevenement Battle4Life in Hoorn.
Lees meer

Foto’s Alkmaar City Run 2019

Publicatiedatum 30 mei 2019
Strike a pose en win! Leuk dat je er was tijdens de Alkmaar City Run by night 2019!
Lees meer

SEW sluit seizoen af met winst

Publicatiedatum 14 mei 2019
Laatste wedstrijd Afgelopen zaterdag 11 mei mocht SEW voor de laatste keer alles uit de kast halen voor de laatste thuis wedstrijd tegen Foreholte. Sharon: ”We waren al veilig, maar wilde zeker gaan voor de eerste plek en daarnaast genieten.” Een goed gevulde blauwe tribune (zo rond de 1000 man) zette de juiste sfeer voor de wedstrijd.
Lees meer

Winst tijdens thuiswedstrijd voor WF SEW

Publicatiedatum 1 mei 2019
Eerste thuiswedstrijd tegen DSVD Doordat de laatste spannende uitwedstrijd werd verloren met 28-26 hadden de meiden van WF SEW nog wat goed te maken. Dit hebben ze gedaan bij de eerste thuiswedstrijd. Deze werd gespeeld tegen DSVD uit Deurningen.
Lees meer

Dag van de Arbeid

Publicatiedatum 1 mei 2019
Dag van de Arbeid Vandaag, woensdag 1 mei, is het de internationale Dag van de Arbeid. Op deze dag vieren verschillende landen de strijd om betere arbeidsomstandigheden. Het initiatief komt oorspronkelijk uit de Verenigde Straten waar zij demonstreerden voor betere arbeidsomstandigheden. Op 1 mei 1980 werd dit een internationale demonstratie.
Lees meer