Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

5 Tips om de zomer te overleven op de werkvloer

Publicatiedatum 26 juli 2019
Ben jij aan het werk in de zomer? Het is heerlijk zomers weer de afgelopen dagen. Als je vrij hebt kun je lekker genieten van de zon, maar er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die gewoon moeten werken. Ben jij al op vakantie geweest of ga je helemaal niet? Als je (net als velen) op kantoor zit of in de buitenlucht aan het werk bent, is het soms best moeilijk om zo’n warme zomerse dag door te komen.
Lees meer

Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands – Festivalweekend!

Publicatiedatum 22 juli 2019
Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands – Festivalweekend! Het Outdoor Stereo Festival in Het Julianapark in Hoorn wordt dit jaar op 31 augustus omgetoverd tot een groot feestspektakel. Dit jaar is het thema: Hawaii. Op het terrein zijn 6 area’s met verschillende muziek zoals o.a.: house, hardstyle, urban, techno, progressive en guilty pleasures.
Lees meer

De beste banen in je mailbox

Publicatiedatum 16 juli 2019
BaanBereik Job Alert Wil jij graag up-to-date blijven van de laatste vacatures in jouw vakgebied? Meld je dan nu aan voor de BaanBereik Job Alert!
Lees meer

Foto’s van de BaanBereik BouwvakBorrel 2019

Publicatiedatum 14 juli 2019
De foto’s van de BaanBereik BouwvakBorrel van vrijdag 12 juli 2019. Wij van BaanBereik hebben ontzettend genoten van deze borrel. Graag tot volgend jaar!
Lees meer

De weg naar jouw Droombaan!

Publicatiedatum 9 juli 2019
Ben jij het zat om iedere dag vele kilometers te moeten rijden met de trein of auto – en weer terug? Droom je van een baan in de regio? De perfecte Droombaan kan voor iedereen weer iets anders betekenen. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere branche of een hele andere functie? Trek je stoute schoenen aan en stap uit die comfort zone! Wij gaan graag in gesprek met jou.
Lees meer

Foto’s Live in Hoorn vrijdag 21 juni 2019

Publicatiedatum 24 juni 2019
De foto’s van Live in Hoorn vrijdag 21 juni. Wij van BaanBereik hebben ontzettend genoten van dit fantastische feest. Line up: Lil’ Kleine, Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Frenna.
Lees meer