Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Foto’s Outdoor Stereo – zaterdag 31 augustus 2019

Publicatiedatum 2 september 2019
Wat was het een fantastisch feest zaterdag. Heb je ook zo genoten met je voeten in het zand van de tropische muziek en verfrissende cocktails? Hieronder zijn de foto’s te zien van Outdoor Stereo Festival op zaterdag 31 augustus 2019. Wil je er volgend jaar ook weer bij zijn? Doe dan mee met de winactie!
Lees meer

De tips tegen een after summer-dip!

Publicatiedatum 21 augustus 2019
Heb jij ook zo genoten tijdens je zomervakantie, maar zie je er nu tegenop om het normale leven weer op te pakken? Vindt je het lastig om na de vakantie weer aan de slag te gaan bij je huidige baan? Geen zorgen, je bent vaak niet de enige die last heeft van de zogenaamde ‘after summer-dip‘. Hieronder vind je een paar tips om na je vakantie weer een goede start te maken.
Lees meer

Hoe zorg jij ervoor dat je een goede eerste indruk maakt?

Publicatiedatum 20 augustus 2019
Hoe zorg jij ervoor dat je een goede eerste indruk maakt? Een goede eerste indruk maken. Dat klinkt gemakkelijk, maar dit blijkt in de praktijk toch vaak lastiger dan het lijkt. Vaak hoor je in je omgeving dat het tijdens een sollicitatiegesprek essentieel is om een goede eerste indruk te maken. Dit omdat het maar in één keer goed kan gaan.
Lees meer

Tips voor zzp’ers om naheffingsaanslag te voorkomen

Publicatiedatum 20 augustus 2019
Tips voor zzp’ers om naheffingsaanslag te voorkomen Het afgelopen kwartaal misten ongeveer 65.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betalingen te doen. Dit is absoluut zonde, want wie de deadline gemist heeft, ontvangt zeer binnenkort een naheffingsaanslag, vaak in de vorm van een boete.
Lees meer

Met deze 5 carrièretips haal jij het beste uit jezelf!

Publicatiedatum 6 augustus 2019
Met deze 5 carrièretips haal jij het beste uit jezelf! De maand augustus is inmiddels begonnen en dit betekent dat we alweer ruim over de helft van het jaar zitten. Misschien heb je aan het begin van dit jaar wel een aantal goede voornemens voor jezelf geformuleerd en kom je er op dit moment achter dat deze helaas niet haalbaar zullen zijn.
Lees meer

Even voorstellen: Michelle Geerts

Publicatiedatum 26 juli 2019
Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Michelle Geerts. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt zij jullie graag.
Lees meer