Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Gebruik van bank-apps onder zzp’ers

Publicatiedatum 27 augustus 2018
Tegenwoordig maakt bijna 86% van de zzp’ers gebruik van bank-apps. Dit aantal zal de komende tijd blijven groeien. Voorheen waren er onder de zzp’ers verschillende redenen om geen gebruik te maken van een app om de financiën te kunnen regelen.
Lees meer

Steeds langere werkweken voor zzp’ers in de bouw- en installatiesector

Publicatiedatum 24 augustus 2018
De teller van het aantal zzp’ers in de bouwsector staat in 2018 op 63.431. Deze zzp’ers zijn voornamelijk actief in de renovatiemarkt. Deze markt is door de huidige economische meewind flink gegroeid. Dit betekent dat de werkweek van de zzp’ers in de bouw steeds langer wordt. Momenteel geldt voor 75% van de zzp’ers in de bouwsector dat zij elke week meer dan 40 uur werken.
Lees meer

Outdoor Stereo 2018

Publicatiedatum 7 augustus 2018
Nog eventjes en dan is het zo ver….. Outdoor Stereo 2018!!!
Lees meer

Leren naast een baan biedt carrièrekansen

Publicatiedatum 31 juli 2018
Tegenwoordig bestaan er verschillende mogelijkheden om te leren naast een baan. Wie belangstelling heeft, kan zelf aangeven of hij een opleiding wil volgen of een certificaat wil behalen. Het kan ook zijn dat de werkgever de werknemer vraagt een opleiding of cursus te volgen naast het werk. Dit vergroot carrièrekansen aanzienlijk.
Lees meer

Win een ROC Bag

Publicatiedatum 8 juli 2018
Rob Bakker is zowel eigenaar van het stoere en stijlvolle tassenmerk ROC Bags en heeft een agentschap (RODOCA) voor private label collecties dat verschillende bekende merken als Tommy Hilfiger, Summum Women, Calvin Klein en vele andere Europese brands vertegenwoordigt
Lees meer

Tekort aan technische vakmensen

Publicatiedatum 28 juni 2018
Tegenwoordig gaat het goed op de arbeidsmarkt. Amsterdam is nog altijd de banenmotor van Noord-Holland. Vooral in de bouw, dienstverlening, industrie, horeca en handel.
Lees meer