Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Werken op Keukenhof

Publicatiedatum 23 april 2018
BaanBereik heeft mij Lorance Wouters​ gevraagd om te komen werken bij Keukenhof in Lisse. Vanwege 90% aanloop van toeristen, was het voor mij een enorme uitdaging om dit aan te gaan. Buiten dat het een uitdaging was, vond ik het ook leuk om dit een keer te doen.
Lees meer

Presentatie Esther Schouten voor prijswinnaar Hallo2018!

Publicatiedatum 16 april 2018
Tijdens Hallo2018! op 8 januari 2018 deelde wij bij binnenkomst gouden envelopjes uit aan de bezoekers. Uit de envelopjes werd een winnaar getrokken.
Lees meer

BaanBereik wenst iedereen een fijn paasweekend!

Publicatiedatum 30 maart 2018
Deze week is BaanBereik bij zijn medewerkers en werkgevers op locatie langs geweest om hen te verassen met een heerlijk paastaartje. Vanwege het paasweekend zijn onze vestigingen gesloten om 16.00 uur.
Lees meer

Even voorstellen – Desiree Romar

Publicatiedatum 15 februari 2018
Graag stellen we je voor aan Desiree Romar. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt Desiree jullie.
Lees meer

Even voorstellen – Niels Peerdeman

Publicatiedatum 14 februari 2018
Graag stellen we je voor aan Niels Peerdeman. Wat heeft hij gedaan voordat hij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is hij bij ons terecht gekomen en wat kan hij voor jullie betekenen? Dat vertelt Niels jullie!
Lees meer

BaanBereik sponsor van de grote optocht in Zwaag

Publicatiedatum 12 februari 2018
Dit jaar was de 44ste optocht van de grote optocht in Zwaag met Prins CoBra en zijn hofdames Kelly en Rianne. Als sponsor van deze fantastische optocht, willen wij de winnaars van harte feliciteren.
Lees meer