Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

Onafscheidelijk koppel elektromonteurs in vaste dienst!

Publicatiedatum 22 juni 2017
Hans Breems, vaste medewerker van BaanBereik, was er al bij vanaf het allereerste begin. Samen met zijn rechterhand Randazzo Manuputty kreeg dit koppel elektromonteurs een vast contract bij BaanBereik. Daar ging de fles champagne voor open.
Lees meer

BaanBereik maakt werk van jouw baan! De nieuwe campagne is live

Publicatiedatum 16 juni 2017
Vandaag gaat de nieuwe campagne live: BaanBereik maakt werk van jouw baan! Voor deze campagne hebben wij in samenwerking met The Gene diverse beroepsgroepen in beeld vast gelegd. Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!
Lees meer

zoek naar creatieve inspiratie voor jouw cv en sollicitatiebrief?

Publicatiedatum 15 juni 2017
Jouw cv ziet er goed uit, je gebruikt originele teksten en hebt een duidelijke lay out. Maar je bent nog op zoek naar inspiratie voor een origineel cv, zodat de recruiter die jouw cv opent gelijk enthousiast wordt. Lees dan deze blog vol met creatieve tips. Nieuwsgierig naar de basistips voor het maken van een cv? Hoe? Je kunt online sollicitatiebrieven en sjablonen kopen. Vind je het leuk om zelf een mooi cv te ontwerpen? Check dan hieronder onze tips:
Lees meer

Battle 4 Life foto’s

Publicatiedatum 27 mei 2017
De foto’s van de Battle 4 Life 2017 staan online! Wat een sportievelingen en wat is er een mooie bedrag opgehaald voor Inloophuis Pisa.
Lees meer

Werkgevers Servicepunt Banenmarkt een groot succes

Publicatiedatum 5 april 2017
Gister werd een geslaagde banenmarkt gehouden bij het SG Newton georganiseerd door het WSP Noord-Holland, een samenwerking tussen WerkSaam en het UWV. Er kwamen veel werkzoekenden op af en het initiatief werd goed ontvangen door werkgevers en uitzendbureaus.
Lees meer

Anna Knol – “Je moet eruit halen wat erin zit!”

Publicatiedatum 24 maart 2017
Resultaatgericht, goed werkgeverschap en plezier zijn een aantal kernwaarden die bij BaanBereik centraal staan. Deze zijn nauw verwant met sport. Daarom investeert BaanBereik in de sponsoring van regionale sporters en verenigingen. Daarnaast is het belangrijk om te investeren in talent. Of dit nu op de werkvloer is of tijdens het sporten. Daarom presenteren wij met trots voetbaltalent Anna Knol.
Lees meer