Nieuws

Lysann leest het nieuws

Het laatste nieuws, inspirerende blogs en events: wij zorgen dat je niks mist.

BaanBereik – altijd de juiste baan binnen bereik!

Publicatiedatum 21 november 2016
Het is 2011 als Annemiek van Leeuwen en Mona Roorda de deuren openen van BaanBereik. Twee gedreven ondernemers met een achtergrond in de uitzendbranche. Beide hebben ruim 20 jaar ervaring met allebei een andere branche. Annemiek heeft bij Technicum gewerkt en Mona bij Unique, wat onderdeel is van USG People.
Lees meer

Prinsjesdag 2016

Publicatiedatum 22 oktober 2016
 “Nederland heeft weer vaste grond onder de voeten gekregen” dat waren de eerste woorden van onze koning afgelopen dinsdag tijdens Prinsjesdag. Wij als Nederlanders werden bedankt voor het accepteren van de hervormingen en bezuinigingen, en dat waren er veel afgelopen jaar. De economie is aan het herstellen, de koopkracht gaat vooruit en de werkloosheid daalt, maar deze daling gaat nog niet snel genoeg.
Lees meer

Uitzendkracht aan het woord – Roy Vendel

Publicatiedatum 14 oktober 2016
“Iedereen is altijd welkom bij jullie en dat vind ik fijn”, vertelt Roy Vendel. Roy kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en is direct aan de slag gegaan als hulpelektromonteur. Vanaf september 2016 gaat hij 1 dag naar school en volgt hij een ICT-opleiding. Voor zijn BBL opleiding zoekt hij per direct een bedrijf in de ict waar hij 4 dagen kan werken.
Lees meer

Wegens succes is BaanBereik op zoek naar vakmensen met twee rechterhanden!

Publicatiedatum 10 oktober 2016
Ursem Modulaire Bouwsystemen is één van de koplopers van het nieuwe bouwen. Met het Ursem3D® Bouwsysteem worden modulaire permanente gebouwen gerealiseerd voor studenten, jongeren, starters en hotels.
Lees meer

Uitzendkracht aan het woord – Bianca Ootes

Publicatiedatum 14 september 2016
“BaanBereik heeft me echt geholpen om de juiste baan binnen bereik te vinden. Ze zoeken echt wat bij je past”, vertelt Bianca Ootes. Deze topper kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en werkt als administratief medewerker i.v.m. zwangerschapsverlof bij een van onze opdrachtgevers. Vanaf 3 oktober is zij weer beschikbaar voor een uitdagende baan.
Lees meer

Kom jij team Ursem versterken?

Publicatiedatum 9 september 2016
Ursem Modulaire Bouwsystemen is wereldwijd koploper van het nieuwe bouwen. Met het Ursem3D® Bouwsysteem worden gebouwen gerealiseerd voor studenten, jongeren, hotels en de zorg.
Lees meer